Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Last Chaos Destiny farma

emplication

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie, dawno nie grałem w LastChaos zaczynając na owym serverze zauważyłem pewne zmiany

boostery. Pytając ludzi poco mi One na start stwierdzili, że teraz się PU nie farmi, a idzie się na 1 levlu z eq + 18 na małpy

i wbija się Pu. Co bardzo mnie zadziwiło i dlatego odniosłem się do tego forum pytając was ludzie jak zacząc na owym serverze.

A więc zacznę może od tego czego od was oczekuje, głównie chodzi mi oto aby ktoś z was bardzo ładnie i schludnie opisał mi.

Jak zacząc na tym serverze, od 1 levla aż do końca farmy Pu powiedzmy te 25k+.

Jak zaznaczyłem wyżej dawno nie grałem w LC i bardzo przydała by mi się owaka pomoc. Więc doświadczonych graczy

proszę o pomoc Jak zacząc gre na destiny z 1 levlem. Pokierujcie mnie co robić, co ulepszać jak farmić Pu. Na co zwracać szczególną uwagę , a czego nie robić. Takie drobne wątki, myśle ze nie sprawi to komuś zadnego problemu.

Po koleji, krok po kroku. Bardzo z góry dziękuje :)

Zaznaczam iż zagram Healerką [ Archer ] lub Tytan [ Warmaster ] :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Teraz jest blok 50%, dlatego mówią, żebyś poszedł bić na małpach. Bijesz od początku białe mobki i wykorzystujesz najlepiej ignite (czy jak ten pasek się nazywa) na PU, czyli czerwono-fioletowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...