Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powiększenie Minimapy

SaSkiaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam sposobu na powiększenie mini mapy w grze. Tak, ustawiałem w opcjach lecz mapka jest nadal za mała (podczas gry praktycznie nie zwracam uwagi na nią). Również bawiłem się ustawieniami w plikach gry odpowiadających za HUD'a lecz niestety po ustawieniu mapki na większą resetowała mi się do normalnego rozmiaru (automatycznie ustawienia się zmieniały na domyślne). Znacie jakieś inne sposoby na zrobienie tego ? Drugi monitor oraz laptop odpadają, było by fajnie jak byście pomogli :)

Pozdrawiam

Gość Menesterowy
Opublikowano

Po co powiększać minimapę? Co Ci to da?

Dodatkowo, nie można tego wykonać, nie jest to wgrany obraz, a tylko wtedy można by to edytować.

Jeżeli chcesz coś w stylu tego, to ściągnij ZoomHack'a.

Opublikowano

Myślę że mini mapa przydaje się do tego żeby patrzeć czy jest jakiś gank bądź gdzie jest przeciwnik, nieprawdaż ? Nie chce instalować żadnych ZoomHack'ów, czyli nie ma możliwości powiększenia minimapy ? a szkoda ;(

Opublikowano

Nie powiększy minimapy w żaden znany mi sposób. Zoomhack nie powiększa mapy, a samo przybliżenie robi się kolosalne. Ja np. już po kilku miesiącach gry patrzę na mapkę i ganki idą o niebo lepiej. Ale wkurwia, jak ktoś pisze ss po zabiciu.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...