Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Kbot'em

BaZyliszekK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z Kbot'em.Zainstalowałem go po raz pierwszy i wszystko było ok,do czasu kiedy się ładowała licencja...piszę:Ładowanie licecji(Czy jakoś tak)...Error. Czy ktoś wie przez co tak się dzieje i co muszę zrobić by ta licencja się załadowała i żebym mógł grać dalej??Jeżeli wiesz jak to zrobić to napisz na gg:21070017 będę BARDZO wdzięczny bo sms-ów na to nie będe wysyłał. oto screen:

post-799478-0-50423800-1355346414_thumb.jpg

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Najprawdopodobniej po prostu skończyła ci się licencja.

Kup Licencje i będzie wszystko śmigało.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ale nawet nie grałem na nim więc jak mogła się skończyć??
1359705736-U799478.png
Opublikowano

Dziwne odpowiedzi Ci udzielają... tak serio Error to najczęściej błąd serwera licencji KBot'a i nie jest to wina użytkownika. Niestety ostatnio ciągle są problemy z serwerem licencji i próba uruchomienia KBot'a to często loteria czy się uda czy nie - pomijam fakt że jak się już uda zalogować to często po przeskoku przez port program wisi.

A tak na marginesie jeśli trial się zakończy jest jasna informacja "Twoja licencja wygasła" a nie "Error"

Opublikowano

error oznacza przeciazenie serwera licencja zapewne spowodowany horda logujacych sie uzytkownikow kbota tuz po wyjsciu nowej wersji

obecnie wszystko smiga jak nalezy

Opublikowano

idiota napisal w tutach problem

hah dałbym ci lajaka ale limit ;]

@Top : mi kbot działa normalnie

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

masz teraz kbot 6.88 miłej zabawy

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

@UP już nie ma ;D hah aktualizacja ... -.-

@EDIT: pobociłem aż 14 godzin haha ;/ chyba na 2 tygodnie mi starczy tej urki .. PBDOBot też aktualizacja , ale szybciej niz kbot wyjdzie! ;D

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

no mi troszke wiecej nabil urki 40k od aktualizacji poprzedniej wczorajszej.Poza tym,fakt te aktualizacje męcza nerwy:)

Opublikowano

No to wychodzi na to że go nawet nie kupiłeś a trial 24 H już ci się skończył :) Zakup licencje, polecam ci kamieniarza bo ma teraz dużą obniżkę

http://dobots.pl

Pierdolicie, że głowa mała -.-

Ładniejszego paska windowsowego nie było ?

Win klasyczny zżera mniej ramu -.-

@topic http://www.mpcforum.pl/topic/723514-mini-tut-pierwsze-uzytkowanie-progamow-k/

sygnacu.jpg

Opublikowano

@UP już nie ma ;D hah aktualizacja ... -.-

@EDIT: pobociłem aż 14 godzin haha ;/ chyba na 2 tygodnie mi starczy tej urki .. PBDOBot też aktualizacja , ale szybciej niz kbot wyjdzie! ;D

już wszystko działa kbot - to ibot tym bardziej, PDBO

WSZYSTKIE boty działają na wersjach przed restartem

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

no kurde zas scoremagedon i sie pobocic nie da ... omg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...