Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack rar

MirgartGibon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypakowywuje się to.

---Edit---

Kolega niżej wszystko pięknie wytłumaczył.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Rar to jest rozszerzenie dzięki któremu możesz otworzyć hacka. Ten program sie nazywa winrar. Po otwarciu hacka włącz injector o rozszerzeniu exe. Następnie włącz warrocka.

Tylko, że Winrar to płatny program, a jak chcesz używać darmowego rozwiązania użyj programu 7zip.

No tak , zapomniałem ;) Ale może go stać to kupi , a jak nie chcesz wydawać pieniążków to zrób jak AdrenalinaPL na dole napisał :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Rar to jest rozszerzenie dzięki któremu możesz otworzyć hacka. Ten program sie nazywa winrar. Po otwarciu hacka włącz injector o rozszerzeniu exe. Następnie włącz warrocka.

Tylko, że Winrar to płatny program, a jak chcesz używać darmowego rozwiązania użyj programu 7zip.

Opublikowano

Winrar nie jest płatnym program LOL Korzystam od 7lat z WinRara i nie musiałem nigdy za niego płacić.

@Down Ja zamykam okienko i cisnę dalej, więc po 40 dniach można normalnie korzystać ^^

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Winrar nie jest płatnym program LOL Korzystam od 7lat z WinRara i nie musiałem nigdy za niego płacić.

Dosłownie , ale co 40 dni trzeba pobierać od nowa :)

Program jest rozpowszechniany na zasadach licencji shareware i może być testowany całkowicie za darmo przez 40 dni. Po tym okresie chcąc dalej korzystać z oprogramowania WinRAR należy zarejestrować program. Licencję można zakupić u oficjalnego dystrybutora. Adres sklepu internetowego sprzedającego WinRAR znajduje się w dziale licencje.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...