Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]GNU GCC COMPILER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zainstalowałem dzisiaj code::blocks najnowsza wersja i mam taki problem ze wyskakuje mi ten blad

http://scr.hu/2qr/2lajx

Czytałem i pisało zęby ściągnąć wersje z compiler no ale nie można bo download padł można jakoś inaczej zainstalować to ręcznie? pobrałem najnowszy gcc (4.7.2) ale nie wiem jak to zainstalować ;/

Opublikowano

tak ten

Your download will start in -6 seconds automatically...

If the download does not start, please use this download button.

I tak dam download to mi nie chce sie zaladowac strona

Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną download2.berlios.de

Sugestie:

Opublikowano

nie działa tez

Brak odebranych danych

Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych.

Oto kilka propozycji:

Błąd 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Serwer zakończył połączenie bez wysyłania jakichkolwiek danych.

Opublikowano

Jesli szukasz samego GCC to na windowsie jest http://tdm-gcc.tdragon.net/ (TDM-GCC is a compiler suite for Windows.)

Instaluje sie szybko ladnie i przyjemnie :) Korzystasz z dowolnego edytora (moze byc i code blocks abys tylko katalogi w projekcie pozmienial) i bedzie smigalo.

Najprostrzy wariant po zainstalowaniu w konsoli przechodzimy do katalogu gdzie mamy zapisane nasz pliczek i wpiszujemy: g++ nazwa.cpp

Wszystko ;)

void_bit.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...