Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wylączył mi się komputer

Jedz_Budyń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem dzisiaj w grę symulator ciągników i mi się wyłączyła ta gra i wlączył się metin nie wiem dlaczego.

Po jakimś czasie wylączył się komputer dlaczego ?

Opublikowano

Nic nie daje nadal się wyłącza ;/

Co do chłodzenie to nie będę go chłodził teraz na zime bo jest zimno a on mi służy jako grzejnik.

Nie o to chodzi kolego.. Napisze inaczej.. Posprawdzaj wiatraki które znajdują się wewnątrz komputera. Być może nie działają one i komputer ci się grzeje i wyłącza.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Przeczyść komputer , przeinstaluj symulator skoro Ci sie wyłączył oraz sprawdz czy nie masz żadnych plików przeciązających procesor:)

@UP KAŻDY KOMPUTER MA WIATRAK -.-

W MOIM SERCU TYLKO METIN I INNI CZAROWNICY

TOP 2 CZARODZIEJ

Opublikowano
Ale ja nie mam wiatraków.

Dmuchasz na procesor ? Nieźle...

Pobierz Antywirus i ładnie przeskanuj komputerek.

CTRL + ALT + DEL ----> Procesy i powyłączaj wszystko co żre procesor.

Opublikowano

Zapewne klikłemś klawisz "okno" klikłeś m i enter dlatego ci sie metein wlaczył:D

A co do zresetowania możliwe że komputer tego nie wytrzymał,zobacz czy coś sie dzieje na samym metinie bez odpalonego symulatora.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ale ja je wykręciłem bo mi był nie potrzebny po za tym zajmował tylko miejsce.

Co Ty za bdzury gadasz ?:D

W MOIM SERCU TYLKO METIN I INNI CZAROWNICY

TOP 2 CZARODZIEJ

Opublikowano

Ale ja je wykręciłem bo mi był nie potrzebny po za tym zajmował tylko miejsce.

To ma być jakiś temat do nabijania postów? By się pośmiać czy jak? oO Co ci zajmowało miejsce? Wiatraczek? Przecież on nie zajmuje pół pokoju.. Ty nogi wkładasz na zimę do kompa by się ogrzać? Przecież wiatraczki są bardzo ważne -.-... Myślę że temat do zamknięcia ;) Raczej sam metin by się nie otworzył, a potem reset kompa... Chyba że masz jakiegoś wira co raczej jest możliwe ;) Jeden sposób : format + zainstaluj wiatraki w kompie :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Nie bzdury po za tym nie odchodżcie od temetu jak chcę wiedzieć dlaczego mi sie wyłączył komputer.

Już ci tłumaczę :)

Komputer może wyłączyć się przez różne sposoby. Możesz go odłączyć od zasilania przez wyłączenie wtyczki zasilacza z gniazdka, wyłączyć przez start->wyłącz, mogą ci korki wywalić i też komputer się wyłączy, ALBO się przegrzał bo małe wiatraczki zajmowały za dużo w dużym komputerze ;) Nadal sądzę że temat dla zrobienia beki ...

@ Edit. Czasem nie jest zły dział? Dział jest od metina, a nie od przypadkowego włączenia gry w tym wypadku metina.. Wina nie leży po stronie gry, a po stronie właściciela komputera :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

up a a dasz mi jakiś dobry link do pobrania tych wiatrakuw ?

Wiatraków nie da się pobrać kolego, komputer ci się wyłącza, ponieważ komputer ci się przegrzewa.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

1. Sieroty nabraliście się na trolla.

2. Komputer wyłącza się przez wadliwe działanie chłodzenia, tudzież wiatraczków, znajdujących się najpewniej razem z zasilaczem (przynajmniej najczęściej, chyba, że masz komputer - potwór do gier)

3. Metin się włączył, bo mogłeś mieć go zaznaczonego na pulpicie kursorem, inaczej mówiąc, kombinacja windows -> enter wyłączyła grę i odpaliła metin.

Pozdrawiam.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

up a a dasz mi jakiś dobry link do pobrania tych wiatrakuw ?

Dobry troll.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...