Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Wycena złomka

Zielen132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem, mam pytanie a mianowicie, mam swojego starego ogiera :D Ale chciałbym go sprzedać i kupić sobie coś lepszego, bo już nie wyrabia (najnowsza gra w jaką mogę zagrać to CoD MW 3 i Fifa 11) więc prosiłbym o wycenę tego sprzętu:

Procesor: Intel Pentium 4 2.8 GHz

Grafika: Radeon X1550

Ram: 2GB

Opublikowano

100-150zł powinieneś dostać, jak sprzedajesz całość. W zależności od firmy zasilacza i stanu wizualnego obudowy, bo jak ktoś to kupi, to na pewno nie będzie zapalony, ekstremalny gracz ;).

// A no i jak niżej wspomniał :

Dysk.

Płyta główna, choć to mnie ważne, ten komputer raczej nie będzie już rozbudowywany, jeśli kupi go Kowalski na działkę rekreacyjną, nie ?

Opublikowano

Płyta główna, dysk, obudowa itp? Bez tego mogę powiedzieć, że w dobrym przypadku 130 zeta dostaniesz.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dysk Twardy - Seagate 500gb, Zasilacz nie pamiętam jaka tam firma ale 450W, obudowa w stanie dobrym.

@Edit: Płyta główna: MSI 865GM3-S

@Edit2: Jeszcze mam takie pytanie, jaki polecilibyście mi zestaw, tak żebym pograł sobie swobodnie w Fife 13, może być Pc lub Laptop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...