Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dinar bot

specnaz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie istnieje. Exp i dinary dostaje się od drugiego vawe więc samo zabijanie się na pierwszym poziomie nie miałoby sensu ;-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Czy wogóle istnieje jeszcze coś takiego?

Jak tak, poroszę o linki

Z góry dziękuję!

specnaz002 --> Jeśli chcesz nabić troche dinarów i lvl przy okazji to pisz do mnie napewno w 100% pomoge ;)

Opublikowano

Dinar bot czy lvl bot nigdy nie istniały i nie istnieją ludzie nie dajcie się nabierać na taką dziecinadę.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Dinar bot czy lvl bot nigdy nie istniały i nie istnieją ludzie nie dajcie się nabierać na taką dziecinadę.

Co ty koleżko gadasz ? o.O

DinnarBoty istniały . Nabijały ci się same dinnary oraz exp . Teraz zamiast dinnarbotór jest warbot ;) Który działa na podobnej zasadzie. A ty miałeś na myśli pewnie warrock hack cash , gdzie są keyloggery ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Istniał. Sam napisałem kilka lat temu takie.

//wilczek, podałem inny argument na poparcie mojej tezy. To nie jest powielenie.

Opublikowano

Co ty koleżko gadasz ? o.O

DinnarBoty istniały . Nabijały ci się same dinnary oraz exp . Teraz zamiast dinnarbotór jest warbot ;) Który działa na podobnej zasadzie. A ty miałeś na myśli pewnie warrock hack cash , gdzie są keyloggery ;)

Chodziło mi raczej o takie coś że wpisujesz sobie ilość i ci daje dinary pomyśl trochę.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Chodziło mi raczej o takie coś że wpisujesz sobie ilość i ci daje dinary pomyśl trochę.

Ja wiem o co ci chodziło . Chodziło ci o tzw. Nexon Hack Cash , który niby miał dawać nx'y za free , lecz nie o tym tutaj mowa w temacie , autorowi chodzi o Dinnar Bot ;) A ty miałeś na myśli keyloggery , wyrażaj się jasno i poczytaj dużo o wr ;)

@Down , kk ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja wiem o co ci chodziło . Chodziło ci o tzw. Nexon Hack Cash , który niby miał dawać nx'y za free , lecz nie o tym tutaj mowa w temacie , autorowi chodzi o Dinnar Bot ;) A ty miałeś na myśli keyloggery , wyrażaj się jasno i poczytaj dużo o wr ;)

Ja po prostu myślałem że jemu chodzi o to o co mi ; d, przepraszam za pomyłkę.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...