Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zreportować gracza?

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu ten ktoś miałby nie zreportować Ciebie skoro też używasz cheatów?

Nie potrafisz zombie młotkiem zabić?

Nie wiem jak można marnować tak dobrą grę na cheaty. -.-

Tak wiem, jest to MPC. Ale to już przesada.

Ciekawy jestem kiedy zaczniesz płakać, że dostałeś bana...

Pozdrawiam.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

@up Może dlatego że gości w campos na hita naraz wszystkich zdjoł?Ok niech będzie tylu hackerów najlepiej niech nikt nie reportuje i gra niech zostanie taka jaka jest

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@up Może dlatego że gości w campos na hita naraz wszystkich zdjoł?Ok niech będzie tylu hackerów najlepiej niech nikt nie reportuje i gra niech zostanie taka jaka jest

Rozjebałes mnie tym postem. ''Niech będzie tylu hackerów ilu jest'', powiedział cheater...

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Sprostowanie:

Hacker - osoba o wysokich umiejętnościach informatycznych.

Cheater - osoba która łamie zasady, oszukuje w danej dziedzinie.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Jedno ale - jeżeli koleś czitował, ty też, to jesteś dupkiem. Używa tego samego co ty i go trzeba zreportować, a ciebie nie ?

Jedno słowo sie na cibie nasuwa - dupek

Opublikowano

Dobra jak chcecie zabije cheater wszystkich w campos to później gówno,pozatym ja używam Chamsów nie Cheatów OMG najpierw myślcie później piszcie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Dobra jak chcecie zabije cheater wszystkich w campos to później gówno,pozatym ja używam Chamsów nie Cheatów OMG najpierw myślcie później piszcie

Przecież chams to inaczej wallhack

aż mam ochotę zacząć tu wyklinać i wyzywać ale szkoda żeby % dostać...

Używasz cheatów więc ty powinieneś zostać zbanowany razem z tamtym typem. Tyle z temacie...

Opublikowano

Witam.Tak jak w temacie jak zreportować gracza.Mam filmik z hackerem i chciałbym go zbanować

Link do strony z Supportu gry:

https://warz.zendesk.com/home

Chociaż napiszę tak jak inni, moim zdaniem skoro ty używasz "wspomagaczy" i nagrałeś kogoś kto również używał i Cię zabił jest to nie fer.. Zrozumiałbym gdybyś grał jak inni ten mniejszy % społeczeństwa który chce zachować honor i nie gra na tych cheatach. Rób jak chcesz, tylko wiedz że tym tematem się ośmieszyłeś.. ;/

41165611173084768801.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...