Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jakie czołgi na WCG ( VIII )

FeHnE

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka nacja na WCG ( VIII )

• FRANCJA
      9
    • USA
      1
    • ZSSR
      4
    • NIEMCY
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak każdy prawdziwy patriota obejrzał to http://worldoftanks....isza-poland-pl/ ( chodzi mi o filmiki ) I tam POL grali AMX 50 100, pierwszy raz widzę je na WCG VIII tieru i powiem że reszta tierów ma z nimi problem bo 6 łusek w magazynku po 400dmg robi swoje :P. Tak więc proszę o wypowiedz w temacie jaki tier na WCG ( VIII )

Za każdą odpowiedz +

Opublikowano

Tak amx robią swoje ale jeśli przeciwnik nie ma obstawy z tyłu po tak to nie ma sensu i pancerz jest lipny(karton tak to ujmę)Niemcy natomiast mają dobry pancerz ale są powolne,ale sądze że ruscy są najlepści bo są niscy i pancerz mają dobry i trudno się z nimi gra.

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Ruskie nie są jednak takie dobre, bo dla doświadczonego gracza jest to kartonik... A na WCG na pewno nie jeżdżą jakieś randomy... Francja wydaje się najoptymalniejsza

Opublikowano

UP no i taką odpowiedz chciałem zobaczyć. Oczywiście jest tu mowa o HT ?

Tak mowa o HT.

A pisze gdzieś, że trzeba jeździć jedną frakcją?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zrobię coś takiego tzn konto do WCG itp. Idę tylko w Francje tzn zrobie sobie HT AMX 50 100 + do tego AMX 13 90 i już w każdym kalnie mam miejsce bo albo dany klan bierze HT albo LT/MD a z moim pseudo ( skilem ) powinien mnie przyjać kaln SBP. Tylko kwestia wbicia tiera :P

Opublikowano

Tak dla doświadczonego gracza to nie problem,ale na WCG grają doświadczeni gracze i znają plusy i minusy swoich czołgów i bedą unikac tych błędów,więc myślę ze w składzie przyda się 5 ruskich i jak wolisz to amx oraz t50-2 jako scout

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Tak ja sądze i mój klan którymi gramy kompanie na IS-3 i wygrywamy.IS-3 dobre działo i co dobre potrafi odbić przodem nie ustawiając się,potrafi zajechac przeciwnika od tyłu a na przytulanego na 80% wygra bo ma pancerną wieże.

CO JE GRANE ?

Opublikowano

ale komapnia a zawody to jest trochę różnicy - gold ammo. Przy jego użyciu "każdy pancerz jest papierowy", jeśli do średniej penetracji dodać znajomość weak spotów. Ja bym jednak stawiał na francję lub USA (francję jednak trochę bardziej)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

zeby nie zakladac niepotrzebnie nowego tematu to szybciutko zapytam was tu ... Jeśli ktos z was posiada T32 to czy mógłby podac mi jego koszt naprawy? pytam bo kupuje tylko chce wiedziec czy roznica pomiedzy t29 jest duza z góry dzieki .. o ammo nie pytam bo to chyba ta sama armatka :0

Opublikowano

zeby nie zakladac niepotrzebnie nowego tematu to szybciutko zapytam was tu ... Jeśli ktos z was posiada T32 to czy mógłby podac mi jego koszt naprawy? pytam bo kupuje tylko chce wiedziec czy roznica pomiedzy t29 jest duza z góry dzieki .. o ammo nie pytam bo to chyba ta sama armatka :0

Załóż nowy temat, a nie piszesz po tym jak autor napisał, że temat jest do zamknięcia.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...