Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Darkorbit Hunting [#1]

AdrianAdamski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem dość niedawno filmik Darkorbit Hunting [#1]

na koncie mojej dziewczyny i chciał bym się zapytać bo zrobiłem nowe ustawienia

czy coś jeszcze zmienić czy grafika może być i czy dodać może jakieś efekty tak jak Bushido ma albo Zebek

-

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

A czy powiedziałem że to mój kanał YT filmik jest mój a kanał jest mojej dziewczyny !

Konto - Kanał = to samo.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Dziewczyny ? Kurwa ziomek KrwawaMarry to nie jest dziewczyna zacznijmy od tego . kanał i film nie są twoje . Pozdrawiam

@Edit

zapomniałem dodać ... konto też nie twoje ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Dobra nie będę zaczynał kłótni ale jak nie wierzysz to możesz dodać !

@Moderator proszę o zamknięcie tematu bo to nie ma dalszego sensu.

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

Dobra ja już się poddaje jak mówiłem to jest moja dziewczyna ona założyła konto i niektóre filmiki wrzuca a ja nieraz wejdę i skomentuje albo po odpisuje na pytania itd.

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

Dobra ja już się poddaje jak mówiłem to jest moja dziewczyna ona założyła konto i niektóre filmiki wrzuca a ja nieraz wejdę i skomentuje albo po odpisuje na pytania itd.

Niby twoja dziewczyna, czyli jesteś pedałem ? :)

Każdy wie, że to wstawiłeś, aby dostać like, nie udało Ci się.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Like mnie nie obchodzi chciał bym tylko pomagać i tyle ale spoko

@Proszę zamknąć temat !

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

Ostatnio z nim gadałem i mi objaśniał ten nick ;) Jeśli mnie pamięć nie myli to jego nick wziął się od jakiejś whisky lub innego alkoholu :D :D

Jeśli to jest twoja laska, no wiesz, ja osobiście do związków homoseksualnych nie mam no ale nie musisz każdemu tego obwieszczać ;) Zachowaj fakt ten że jesteś pedałem dla siebie ;)

A no i zapomniałem dodać że wasz "związek" jest wymyślony bo on ma już PARTNERKĘ ;) no chyba że to ty tutaj robisz za "podnoszącego mydła" :D:D

Podsumowanie: Dałeś dupy zią :D ( ziom żeby nie było czepiania się )

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Beka, ale po co ten spam po prośbie o zamknięcie?

A tak btw to chujowe CC na filmie :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...