Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] dodatki QBB

chojara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jakie są najlepsze dodatki do QBB ?(broń medyk)

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

magazynki viper lufa predator kolba thunderbolt celnowik rapiaim RedDot :)

edit

@DOWN

takie pytacie ci zadam- co ci dadzą magazynki 4 rzędowe ? ^^ vipery 4 obrażeń więcej i 24 ammo :) a medyk i tak ma przyzwoitą ilość ammo ;0

YAY

Opublikowano

W niektórych rzeczach się mylicie :P

Poza tym jeśli chodzi o lufę to albo precyzyjną albo predator z tym,że lufa predator nie nadaje się na bardzo dalekie dystanse zaś na mniejsze bardzo fajnie się sprawuje,a tak to lepiej mieć precyzyjną z tym,że troszeczkę gorzej działa z biodra czyli coś za coś.Także też za kim kupisz na stałe te elementy i jak masz w miarę wyższy lvl to możesz wypróbować te rzeczy za kredyty.Co do kolby to tylko nemezis się nadaje reszta jest do bani no chyba,że chcesz dostać jakieś kurwicy xD.A co do reszty to pozostawię dla siebie by mieć przewagę ^^.

@Avium

Dobrze prawisz nie wiem po co więcej amunicji skoro i tak jest dużo,a znając życie to prędzej ktoś dednie niż wykorzysta tą amunicje.No chyba,że będzie tracił tą amunicje na bezszczelnego czy też nawalając do swoich jak to niektórzy potrafią.

Opublikowano

no pytam się kuźwa po jakie gówno wam więcej ammo jak i tak medyk ma wystarczająco o.0

@Tigerxy

na kolbie się nie znam szczerze .....

ale wiem że vipery i predator to jednak najlepsze magazynki/lufy :) pomijając snipera to tam tylko w zasięg iść ewentualnie na vss vintorez czy sks/svd czy inna broń to do tego można brać dodatki jak do broni np medyk :)

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...