Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z downloaderem.

rollusoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam mały problem a mianowicie gdy chcę otworzyć downloader po reinstalu systemu nie chce się odpalić. Niwiem czy mam cos po instalować np. .NET Frameworka?

Opublikowano

Mam to samo na kompie brata, wczesniej wszystko smigalo, zrobilem mu formata i nie dziala. Zainstalowem flesha, jave, ale nadal nic. Moze faktycznie sporbuje z netframeworkiem. Jak cos znajde to napisze tutaj.

Opublikowano

Tylko, ze jemu (i mi takze) nie chce sie wgl uruchomic to okno gdzie klikasz play i gdzie jest napraw. Wgl nawet logo lola sie nie wyswietla (przynajmniej w moim przypadku).

Opublikowano

Tylko, ze jemu (i mi takze) nie chce sie wgl uruchomic to okno gdzie klikasz play i gdzie jest napraw. Wgl nawet logo lola sie nie wyswietla (przynajmniej w moim przypadku).

tylko ze nie oto chodzi. Ja jak sciągne plik ze strony głównej to nie mogęgo odpalić taki jest mój problem :)
Opublikowano

No, ale jak nie mozesz odpalic ? Ja mam tak jak opisalem klikam 2 razy na ikonke i nic sie nie dzieje nawet nie ma loga lola.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...