Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2 PL hackshield

mancer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

A więc mam taki problem , który polega na tym że od wczoraj około godziny 16:00 nie mogę włączyć metina2 PL , zarówno czystego clienta jak i moda zatrzymuje się na ładowaniu hack shielda załaduje się pasek do jakichś 30% i wraca do początku tak 3x po czym wyskakuje HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR:NETWORK_CONNECT_FAIL klikam enter i HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR

Próbowałem już reinstal , usunolem folder z hs aktualiuzowalem i dalej to samo wyłączyłem anty wira dalej zainstalowałem moda wgrałem fixa i dalej :/ może to wina clienta ponieważ pobrałem go 2010 05 28. Z góry dzięki czekam na szybką odpowiedz sorry za ort.

Opublikowano

up@

Zrobiłem to :

4) HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR

a)Usuwamy z folderu z metinem,folder o nazwie "Hackshield" i używamy "kurczaczków",czekamy aż folder na nowo się pobierze.

b )Wyłączamy antywirusa/firewalla przed uruchomieniem Metina,lub dodanie hsupdate.exe do wyjątków.

c)Przenosimy metina na inny dysk,na przykład mając Go na dysku c),przenosimy na dysk d) (Niektórym pomaga)

93034940.jpg

dalej nic spróbuje kompa przeskanowac :)

Opublikowano

Najlepiej chyba pobrac nowego ze strony i zobaczyć

zawsze z HS były problemy kiedyś była strona do recznego pobierania patchow niestety już tego nie ma;/

Pobirz clineta nowego i zobacz jak nie zadziała napisz na support

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Pobierz od nowa clienta i obejrzyj/zastosuj:

http://www.mpcforum.pl/topic/238859-tut-jak-zablokowac-hackshielda/
http://www.mpcforum.pl/topic/701036-dlmetin2-hackshield-logblock/page__st__40__hl__+blokada#entry5432149

Wszystko na spokojnie, nie stresuj się.

Opublikowano

Postaraj się pobrać ponownie PL'a i wtedy się bawić, musisz mieć niekompletne pliki.

Opublikowano

znów to samo wziołem klienta od kuzyna działał 23 h znów włączam i ten sam bład HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR:NETWORK_CONNECT_FAIL

Moje podejzenia padaja na internet NETWORK_CONNECT_FAIL gdy załanczam metina bez włączonego internetu mam ten sam błąd tylko od razu nie musze czekac tej minutki :/

Ma ktoś pomysł jak to rozwiązac ? mam ten internet

www.orange.pl/kid,4002009501,id,4002009511,title,Orange-Freedom-Pro,article.html[i] [/i]

za 49 zł pakiet mam raczej już wyczerpany.

mam ten internet już 2 lata i do tej pory zawsze działało nawet po wyczerpaniu limitu.

Opublikowano

Grasz na kamerze czy cliencie?

jezeli kamer to pobierz fixa ze strony metin2mod.tk <metin2pl

pomoglem-like

Pomogłem? W ramach podziękowania kliknij "Lubie To" obok mojego postu.

Aktualnie gram na Ravia.eu

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

Pobierz od nowa clienta i obejrzyj/zastosuj:

http://www.mpcforum.pl/topic/238859-tut-jak-zablokowac-hackshielda/
http://www.mpcforum.pl/topic/701036-dlmetin2-hackshield-logblock/page__st__40__hl__+blokada#entry5432149

Wszystko na spokojnie, nie stresuj się.

Ta są blokady na starego HS a nie na HS Pro ...

Potem wprowadza się takich ludzi w błąd jedyne co chcesz żeby logów nie wysyłało edytuj plik hshield.log klikając na niego prawym potem właściwości i Atrybuty tylko do odczytu potem zastosuj i ok

sygngen-bg10-80.72.41.84:27062-LaMeR-Pan

Opublikowano

" [Hackshield] Notoryczne rozłączanie klienta

Drodzy Gracze,

Dziś dokonaliśmy aktualizacji oprogramowania Hackshield, która powinna usunąć problemy z rozłączaniem klienta.

Aby aktualizacja została poprawnie zainstalowana prosimy:

• zrestartować komputer
  • otworzyć folder z grą Metin2
  • odszukać plik "patchupdater.exe" i uruchomić z prawami Administratora

Przepraszamy za niedogodności związane z pracą oprogramowania HackShield.

Wasz Metin2 Team "

Treść z Forum

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

żadna rada nie pomaga może po za tą

mi tylko format pomógł, robiłem wszystkie sztuczki, ale ta jest jak zawsze (niezawodna) :D

lecz tej jeszcze nie próbowałem ale mam też inne problemy z PC np gdy gram w nfs u2 wciskam nitro to cale schdzi na raz bo tak jakby klawisze się blokują a ostatni format był w maju 2009r :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...