Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Senthia.pl Wygląd Zboi Po Ulepszeniu

GlebaSukoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gram na servie Senthia.pl i gra laguje mi przez wyglad zbroi/itemów po ulepszeniu na +9 jaki plik musze podmienic w cliencie na stary wygląd po ulepszeniu chodzi mi o to jak sie świeci sie zbroja na +9.Sry za błąd w nazwie tematu ale lukłem juz po napisaniu posta a niewiem jak edytować nagłówek posta :P

wygladzbroi.jpg

Opublikowano

Powiem Ci tak, lepiej zrób wszystko z tego poradnika i usuń wszystkie zbędne programy/inny syf ponieważ jak zamienisz pliki to nie będziesz widział wielu itemów..

ja miałem mało fps na balantii nie widzieć czemu, i po zrobieniu tego wszystko śmiga :)

http://www.mpcforum.pl/topic/658514-tutzmniejszamy-lagi/

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Hmmm to nic nie da juz to robiłem a nie mógł by mi ktoś edytować tych plików odpowiadających za ten Wygląd i wrzucić na jakis hosting lub chociaż napisać co mam wypakować File Archiver lub innym i które podmienić to podmienie sam na jakieś z innych serverówlub Pla,bardzo proszę bo nie moge grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...