Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie/prośba -kupno WarZ (paysafecard)

mitico789789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, zamierzam kupić sobie WarZ za pomocą paysafecard.I tu pojawia się pytanie.Wiem ,że mam pójść do sklepu no i kupić karte za 50 zł.Następnie wybrać +300 metod i tam wybrac paysafecard.I dalej nie jestem pewien czy kod z wydruku mam wpisać w miejsce tego pinu czy cos.Prosiłbym o odpowiedx.A i jeszcze słyszałem ,że jest taka możliwość ,ze kod będzie dostępny np od końca miesiąca ,to prawda ??:)

Opublikowano

@up, paysafecard kupujesz nie w jakims sklepie , tylko w sklepach ktore to oferuja, np. salony Inmedio. Mozna tez zobaczyc gdzie w poblizu twojego miejsca zamieszkania sa takie punkty, wchodzac na strone Paysafcard wpisujesz swoj adres i Ci pokazuje gdzie jest najblizszy sklep :-)

A wracajac do pytania , PIN z kuponu , ktory dostaniesz (cos jak doladowanie telefonu) wpisujesz w "okienka" , ktore sie pokaza jak wybierzesz metode Paysafecard, zaakceptujesz, ...

I taka moja sugestia: Jesli kupujesz PSC za 50 zl. to przy zakupie gry, przelacz $ na € bo inaczej nie starczy Ci te 50zl. Dlaczego ? Poszukaj w innych tematach gdzie opisalem to szczegolowo :-)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Ciesze sie ze moglem pomoc, jak co to pisz na PW ;-)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...