Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skille sie nie zapisuja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

problem polega na tym ze kiedy przy pierwszym logowaniu postaci dodam jej 11 level konia i 100% szans na przywolanie to kiedy loguje sie pierwszy raz to mam to, ale jak sie wygloguje i zaloguje ponownie to 11 level konia i 100% na przywolanie znikaja.

Prosze o pomoc :)

Opublikowano

Jakiś syf musiałeś załadować do game, bo nie jesteś pierwszą osobą u której spotykam ten problem. Sęk w tym, że u mnie nigdy takie nie problemy nie występowały (czyste game). Polecam Ci posprawdzać, czy na czystym również coś takiego Ci się dzieje. Jeśli nie, to pozostaje Ci wgrywać pokolei dify i znaleźć ten wadliwy.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Ja miałem ten problem na czystym game...

Dawałem cmd level konia a po użyciu księgi pisało, że level nie jest wystarczający :>

Do dziś nie wiem, co było powodem :D

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Pewnie dodaje przez komendę

/setsk 130

Pudło..

horse.set_level (21)

próbowalem tez

horse.advance

problem tkwi nie w tym... można to sobie chyba jakoś wspomóc questem o ile się nie mylę i mozna pobrac level konia :)

Opublikowano

Jesteś idiotom, zapewne dlatego.

Oh, tak bardzo mnie to zabolało, naprawdę.

Zamiast

horse.set_level (21)

Daj

horse.set_level(21)

Przecież to żadnej różnicy nie robi O_o

Opublikowano

Jakbyś się uparł to możesz dodać warunek sprawdzający poziom tych umiejętności przy każdym zalogowaniu, ale przecież nie o to w tym chodzi. Tak jak mówię, u siebie nigdy się z tym nie spotkałem ale kilka osób mi już o tym pisało. Polecam Ci spróbować na w miarę czystym game.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...