Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ping

marcinus17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Słuchajcie mam pewną sprawę, od dłuższego czasu mam same 999.... mam internet Radiowy, ale mam ip zewnetrzne da sie cos zrobic? jakies przekierowanie portow? czy cos? bo mam dobry kontakt z typem od neta.

Prosze o pomoc bo Denerwuje mnie ta gra z 999.

Dzieki z gory Boy!

Opublikowano

Up@ Powiem ci tylko , że używanie GameBoostera może ci przynieść Bana ;)

Powiedz mi , czy masz zablokowane porty sieciowe , czy ci je router blokuje ? Jeśli sieciowe , zadzwoń do pana od internetu , i poproś tam żeby ci otworzyli porty ;) Jeśli routera , a nie wiem jaki masz router to szukaj opcji Port Forwarding :)

A jeśli masz Kabel Ethernet to ta pierwsza opcja ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Zrób test prędkości Twojego internetu na:

speedtest.net

I wklej tutaj swój wynik.

PS. Ping 999 nie koniecznie musi wiązać się z połączeniem internetowym, ale także przez zasyfiony komputer.

Opublikowano

radiówke mam...i przez to mam te 999... nawet po formacie. byly 999... .

wiec tak, mam internet Radiowy , na dachu mam antenke, i od tego prowadzi sie kabel do komputera:). neta mam 1mb. ale bardzo dobry jest:)

i czytalem na jednym z forum , ze mam odblokowac porty tylko nie wiem jakie:).tyle w temacie.

Opublikowano

nie wiem co ci gadaja ale zawsze bedziesz miec 999... mialem radiowke 3 lata i szczeze nie bylem zadowolony ale gdy byly takie problemy chlopaki z forum radzili zadzwonic do operatota zeby to ogarnol gdyz jest taka mozliwosc.

Opublikowano

no ale operator nie wie:) on sie nie zajmuje grami:P i nie ma czasu szukac w necie..

duzo zalezy od portow. a kurde nie wiem jakie odblokowac.

slyszalem tez cos ze musze miec stale lacze.

a radiowka to radiowka.

Opublikowano

Up@ Ale operator może ci odblokować porty , chyba że mówi że są otwarte . :) A żeby otworzyć porty w routerze szukaj opcji Szukaj opcji Port Forwarding. !!!

Nie dociera ? :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

routera nie mam:P to jest antena i ciagnie sie kabel do kompa

porty mam zablokowane poki co. ip mam na zewnetrzne. routera nie mam:D

sory ale ja jestem w tym zielony

Opublikowano

Up@ czyli masz przez kabel , w takim razie zadzwoń do operatora sieci i poproś o otwarcie portów ;) Mogłeś tak wcześniej powiedzieć >.<

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Up@ Ale operator może ci odblokować porty , chyba że mówi że są otwarte . :) A żeby otworzyć porty w routerze szukaj opcji Szukaj opcji Port Forwarding. !!!

Nie dociera ? :D

dokladnie operator ... on ci to wszystko ogarnie chyba ze sam nie ogarnia :D wiec zadzown i powiedz mu zby to zrobil w koncu klijent nasz pan :D

// nie powielaj odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...