Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Internet z Telefonu (Help mam prawie 20 minut tylko !)

F3AR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam taki problem bo aktywowałem Non stop w plusie że mam darmowy internet i znalazłem taką notke

][/size]Jeśli jeszcze nie korzystałeś z pakietów internetowych Non Stop, dajemy Ci możliwość wypróbowania Pakietu internetowego 7 zł Non Stop przez pierwszy miesiąc bez dodatkowych opłat. Aby skorzystać, wpisz *136*01*04# i naciśnij a następnie w ciągu 30 dni aktywuj Pakiet internetowy 7 zł Non Stop (*136*11*13#) a przez pierwszy miesiąc opłata nie będzie pobrana.

Z tego co tu doczytałem to powinienem mieć za darmo non stop na 30 dni bez żadnych opłat.No więc aktywowałem ten non stop ale dalej nie mam internetu pisze mi "błąd sieci" wiecie o co kaman. Pomocy mam tylko pare minut bo zara do szkoły :D

Opublikowano

to co, jesteś jakimś wyjątkiem co nie musi czekać do północy by mu uaktywniło usługę ?

naucz się czytać to co w regulaminach a potem dopiero płacz i zal się

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to co, jesteś jakimś wyjątkiem co nie musi czekać do północy by mu uaktywniło usługę ?

naucz się czytać to co w regulaminach a potem dopiero płacz i zal się

Ahaaa :D czyli dopiero o północy mi aktywują tą usługę?

Opublikowano

zależy jak się uda , ale każda nowa usługa domyślnie załączana jest wraz z naliczaniem za usługę od pełnej doby, każdy operator tak ma

pytaj nie tu tylko OPERATORA to jego problem i usługa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

zależy jak się uda , ale każda nowa usługa domyślnie załączana jest wraz z naliczaniem za usługę od pełnej doby, każdy operator tak ma

pytaj nie tu tylko OPERATORA to jego problem i usługa

Juz czekam od 6 rano czyli 9 Godzin i dalej nie mam free internetu

Opublikowano

i po co ref ? przez dwa dni nie chce ci się zadzwonić do obsługi albo wpaść do salonu operatora ? przecież to on ci udostępnia usługę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...