Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Simple ESP

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię prosty ESP wraz z source codem , dzięki czemu łatwo będzie nam go edytować.

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

-Włączamy grę

-Wchodizmy w lobby

-Włączamy hack (w folderze SimpleESP znajduję się hack[.exe])

-Wpisujemy t6mp.exe w hack'u (pole process name)

-Następnie wstrzykujemy za pomocą komendy attach

LU6P3.jpg

Download:

http://www.mediafire.com/?a1vmigum335s4mz

Skan:

https://www.virustotal.com/file/92455d589a70e0eaa46c4b15db9d29aa705e91ee6cb42a7d0505bd9d20331382/analysis/1354599067/

Opublikowano

Chłopie uważaj co mówisz... Dostałem bana na drugi dzień po użyciu hacka... Weszłem na serwer zagrałem jedną grę z twym WH i już więcej na nim nie grałem bo uznałem, że odbiera frajde z gry... na drugi dzień BAN. I prosze mi nie wmawiać, że zle sie nim poslugiwalem bo nie jestem glupi zeby skanowac wszytko i wszystkich na potege. w grze nikt nawet mi nie zwrocil uwagi ze mam WH.... wiec wątpie, ze faktycznie jest "KRYTYCZNIE NISKO WYKRYWALNY" ... tak oto pożegnałem się z graniem na serwerach COD bo 2. jesli ktoś może mi pomóc proszę o kontakt . Dzieki Hey.

ShepHerd90/Wierny gracz cod.

Opublikowano

UP@

Niektórzy grają na tym np 2 tygodnie bez bana a ty możesz tylko n chwile to włączyć i też go dostaniesz. To jest loteria. Wiedziałeś, że to grozi banem więc nie wiem po co te wyrzuty. Trzeba było nie cheatować.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

zadne wyrzuty tylko uswiadamiam innym... tak poza tym komunikat brzmi: Dla tego konta steam została na stałe zablokowana możliwosc grania na serwerach Cod bo MP... czyli jednym slowem dupa blada 100 zl poszlo sie j.....ć . Prawda? bo chyba nie ma innego rozwiazania.

ShepHerd90

Opublikowano

Działa po dzisiejszym patchu ?? Mam allredy attached i nic sie nie dzieje?

Albo: Succesfully coś am i też nic jakiś hot-key jest??

Waiting for feedback:succesfully iniected i nic nie działa??HELP!!

ZAID PLS POMÓZ ;P

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...