Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie) Kupno PSP

OlsenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić sobie psp i tu moje pytanie jaką wersje kupić zauważyłem że są rózne typu 1000 2000 3000 czym one się różnią i jaka w tej chwili jest najlepsza. Czy każda konsola ma od razu softa? I czy każda wersja może mieć połączenie do internetu przez WiFi??

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

PSP 1K to najstarsza wersja

PSP 2K ma 2x więcej ram tzn. 2x32=64 i troszkę zmieniony panel

PSP 3K ma lepszy wyświetlacz i coś tam jeszcze :P

Osobiście mam staruszka PSP 1003 Brytyjskie i działa wspaniale na 4.03 M-33

Opublikowano

3000 jest najnowsza, ma większą game kolorów, lepszy kontrast, ulepszony moduł wi-fi, wbudowany mikrofon, ekran który odbija światło (widać w słońcu).

Sądzę, że to właśnie ją się najbardziej opłaca, ze względu na ekran. Jakbyś chciał podłączyć pod TV to jakość jest lepsza niż 1000 czy 2000.

Opublikowano

3004 kupuj. Możesz ją przerobić. Jak chcesz oddać na gwarancję bo coś się stało to poprostu chwilowo usuwasz przeróbke a potem znów przerabiasz :)

Opublikowano

@up

Jeśli konsola jest jeszcze na gwarancji, to się jej nie przerabia trwale, bo traci się gwarancje. Przerabiasz ją nietrwale to wystarczy tylko wyjąć kartę pamięci, lub usunąć z niej pliki, żeby nie domyślili się, że konsola była przerabiana. ;d

Opublikowano

Najlepiej w ogóle nie przerabiać i być happy z uczciwości a poza tym 3004 na 100 % opłaca się bardziej chyba że masz mały budżet

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli masz zamiar kupować sobie gry na psp to kup najnowsze psp i update softa wtedy kiedy tylko możesz a jeżeli nie chcesz kupować gier kup straszę psp (se starszym softem) przerób i pobieraj gry na komputer i potem wrzucaj na psp i już ;D

xhsd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...