Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Boty - Przeciazanie serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, po zareklamowaniu serwera wchodzili gracze (boty) wyglądało to co najmniej tak :

233krh3jrjh1 joined the game

14i13ojrm1ir joined the game

14rjk1r1kbd joined the game

fkhqjfehqfjh joined the game

i tak z 30 różnych typów, ip bylo to same tylko z innymi portami, gdy te ip zostało zbanowane, boty wyszły (bo padła pamięć dedyka) znowu weszły nowe z innym ip, tak z kilka razy i nic to nie daje.

Co z tym zrobić! POMOCY!!!

Opublikowano

Są to poprostu hacki masz anty-cheat? na serwerze? Dzieci się bawią tym banuj ich na ip masz premium? jak tak to ustaw premium i przeproś wszystki lub poproś kogoś o to żeby ci plugin napisał który blokuje takie coś @down te 2 twoje pomysły są głupie że tak to ujmę bo to wystarczy że on wbije z 30 razy i cały serwer full to nic nie daje bo on po wywaleniu wbija następny przy authme to samo on poprostu zaśmieca serwer ale pomysł z white-lista jest dobry

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Jeżeli boty po wejściu na serwer nie ruszają się zainstaluj sobie taki plugin nazwy nie pamiętam ale np.że po 6 minutach nieruszania się kickuje z gry.Drugim sposobem jest zainstalowanie pluginu authme który wymaga hasła, a boty zapewne nie potrafią wpisać /register.Ostateczna metoda to włączenie whitelisty.Jeżeli ktoś będzie chciał się zarejestrować będzie musiał w dowolny sposób skontaktować się z tobą.Jeżeli czegoś nie wiesz to pisz <_<

Opublikowano

Plugin authme jest, antycheat mam gotowy ;) zobaczę co będzie ;D i odpisze.

edit//

co do white to niezbyt ;P, premium mam ale inni nie mają, przez to 50% graczy nie będzie grać czyli 20 osób ledwo bd grało.

edit2//

AntyCheat pomógł, teraz 2 problem gracze nie mogą bić zwierząt! pomocy!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...