Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Avatar inny niż podstawowy?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie jak uzyskać avatar inny niż te podstawowe które są do wyboru. Moi chyba wszyscy znajomi mają przykładowo te z Halloween ( niebieska dynio-czaszka ) a inni coś w stylu takiej ręki ze szponami na zielonym tle - jeżeli zrozumiecie o co mi chodzi. :D Gdy spytałem kolegę o typ tego drugiego powiedział, że nie wie skąd go ma, był tak po prostu. Dodam, że nie są oni jakimiś stałymi graczami, konta mają zaledwie od wakacji. Ja mam już równy rok, chociaż pogrywałem dopiero w kwietniu i od września do teraz już ciągle. Podsumowując co mam zrobić aby uzyskać jakiś inny avatar i co wpływa na to, że inni mają różne a ja nie? Będą lajki. ;) :P

E9mwj60.png
Gość Menesterowy
Opublikowano

Były one dodawane graczom, którzy wydali odp. ilość RP w okresie Halooween :)

Opublikowano

No dobra rozumiem. :D

Wiem, że pod koniec sezonu za różne osiągnięcia się dostaje również. A typ avataru: ręka ze szponami na zielonym tle jak to nazwałem. :D Wszyscy je mieli od dawna a tak jak mówię moi znajomi grają od wakacji. :P

E9mwj60.png
Gość Menesterowy
Opublikowano

Nie mogli mieć ich od dawna, gdyż jest to avatar również z halloween :>

Opublikowano

Cholera... Przysiągłbym na własną matkę, że poznałem go na początku października i miał ten avatar. :D

A tak btw: na święta też coś takiego zorganizują? :D

E9mwj60.png
Gość Menesterowy
Opublikowano

Możliwe, lecz na halloween było to zapowiedziane, a na święta raczej nie ma ogólnej 'okazji', aby stworzyć nowe avatary, i tak jest już ich nieco za dużo.

Opublikowano

Było można zdobyć takie avy w koszcie od 1 RP do 10000 RP wydanych w sklepie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...