Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF 3 premium

miki772

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie premium :

1. Czy za premium płacę miesięcznie, czy tlyko kupuję grę i mam je na zawsze?

2. Dalczego tu http://www.battlefie.../premium gra kosztuje 179zł, a tu http://store.origin....249982800 jest tańsza?

3. Opłaca się kupić premium?

4. Czy ten link co podałem jest prawidłowy i czy to na pewno BF 3 premium o raz podstawowa wersja gry?

5.Jakieś porady? Chcecie coś dodać?

6. Na czym polega dostawa cyfrowa? Wysyłają mi kod na e-mail czy co?

Proszę o spójne wypowiedzi.

Dziękuję

Opublikowano

1. Kupujesz... bez dodatkowych opłat. Masz na stałe.

2. Ten pierwszy link nie działa.

3. Tak opłaca się, masz dostęp do wszystkich dodatków + bonusy.

4. Tak

5. Nic nie trzeba dodawać. Lecz, radziłbym Ci kupić BF Premium Edition za 150zł wersję pudełkową w Empiku.

Opublikowano

W pierwszym linku podałem stronę BF 3 na którewj pisze, że gra ksoztuje 179zł a w sklepie jest to 119zł. wtf?

@Czaka.- A czym się te wersje różnią? Czy po prostu jedna ma pudełko a druga nie?

Edit:

Czyli to http://www.empik.com/battlefield-3-premium-edition-pakiet-pc-electronic-arts,p1053994218,multimedia-p#description to to samo co na sklepie originu tylk ow wersji pudełkowej? Czemu ąz 30zł droższe?

Opublikowano

Nie porównujesz chyba zwykłej Premium i Premium Edition, prawda?

Samo premium możesz kupić za 100zł, Premium Edition w wersji pudełkowej 130-150zł.

Opublikowano

No nie, ale napisałeś, że ten z originu to premium i podstawowa wersja, więc pudełkowa premium edition czym się różni oprócze tego, że jest w pudełku i jest droższa o 30zł?

Opublikowano

Myślę, że niczym. Zawsze wersja cyfrowa jest o kilka zł tańsza, ponieważ w sklepie płacisz za pudełko. W dodatku każdy sklep ma inną marże.

Opublikowano

KK czyli kupić to co podałem w poście o 20:36 i mam pewność, że jest to podstawowa wersja plus premium tak? B oto 30zł to jednak dużo jak na pudełko więc nie jestem pewien. A i okładki się różnią na premium edition i na tym w sklepie origina sa óżne.

Opublikowano

Jeżeli chcesz kupić BFa to kupuj od razu premium, ponieważ gracze premium po prostu górują w tej grze...

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Za 120zł to pewnie zwykłe premium tzn. same dodatki. Bo nie widziałem jeszcze Premium Edition za tak niską cenę. Za 150zł Premium Edition w wersji cyfrowej, a za 180zł wersja pudełkowa.

Opublikowano

Pamietaj, ze gdy nie kupisz na originie lub wersje pudelkowa nie odzyskasz konta przy kradziezy. Poniewaz, potrzebujesz screen lub dowod klucza lub sprawdza w bazie czy kupno bylo na originie.

Mialem osobiscie z tym problem, nie odzyskalem konta...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...