Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] KONIEC BOTOWANIA POCZĄTEK KOŃCA !

pukaczyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostało nam tylko 10 dni botowania, już niedługo 21 grudnia, przyjadą jeźdzy apokalipsy, wszystko się skończy woda zacznie płonąc a ziemia będzie pływać....

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

haha w takim razie jebac bocenie , trzeba dzien w dzien przez 10 dni robic 4 przelewy po 3 stowki ;D

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Heheheh dobre to :D

Pukaczyna to ja proponuje z waszej strony dać wszystkim darmowe licki na wszystkie OSy-boty ,niech ci co sie tak napinają i cieszą ze warny są rozdawane przetestują co ich w tej zjebanej grze omineło ^_^

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

Zostało nam tylko 10 dni botowania, już niedługo 21 grudnia, przyjadą jeźdzy apokalipsy, wszystko się skończy woda zacznie płonąc a ziemia będzie pływać....

Tępa dzido wtedy na rakiety i w Dark Orbit Real gramy xDDDDD

Opublikowano

Jak w to wierzycie to macie bujną wyobraźnie :]

Opublikowano

Pukaczyna to ja proponuje z waszej strony dać wszystkim darmowe licki na wszystkie OSy-boty ,niech ci co sie tak napinają i cieszą ze warny są rozdawane przetestują co ich w tej zjebanej grze omineło ^_^

hue po czesci sie zgadzam ;) ;pp

Opublikowano

Koniec swiata mial byc 5 lat temu.

Nie prawda bo w tym roku któregoś Maja xD

Moja pani od polskiego przezyła 4 końce świata XDDDDDD

Opublikowano

Nie masz na PL2 przypadkiem konta z pułkownikiem na mmo ? 20 lvl 34pp full lf4 havoki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...