Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Ilości hakerów w warz i co można zrobić żeby sobie pograć ?

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm wczoraj z ciekawości pobrałem sobie espa z tego forum nie styty dziś nie działczy więc sam nie wiem co robić .

Jak wiadomo jak samemu ma się czity to odrazu widać kto czituje c nie ?

Wczoraj na 100 % widziałem 2 kolegów z wspomagaczami bo dopiero co się zrespiłem i sobie ich obserwowałem .

Mniejsza o to , ja planuję albo czitować żeby spokojnie sobie pograć -.- albo sprawią że w grze będą jakieś kary za zabijanie Przyjacielskich graczy

Albo będą prywatne serwery gdzie może znajdę chociaż młotek -.- a potem pobawić się i stracić to na normalnym .

Odrazu mówię że imigracja gry na steama nic nie pomoże ! gdyż sam wiem że vac gówno daje .

Lepiej by było gdyby Serwery były by zaopatrzone w max 10 graczy . w tedy fajnie mi się grało i srałem na śmierć

bo żeby mnie ktoś mógł zabić musiał mnie znaleźć ;) oky a wy co sądzicie ?

Opublikowano

Troche bez sensu 10 graczy na tak otwarty teren.

A co do cheatów to eliminują ich z każdym patchem, ale cheaty też są patchowane na kolejny patch gry, co sprawia, że są niewykrywalne.

Więc na to pozostaje report jesli jest, czekac aż większośc cheaterów zostanie zbanowana na niewiedze tego, że hack jest wykrywalny

Lub .. no nie wiem ..

Też mnie to wkurwiło zacząłem grac na hackach od ichooseyou.

To był hack ICY Hook 1.3, dostałem bana perma no i tak to się skończyło dlatego nie polecam Ci grac na cheatach.

Opublikowano
Odrazu mówię że imigracja gry na steama nic nie pomoże ! gdyż sam wiem że vac gówno daje .

Muszę Cię zaskoczyć bo przekonałem się na własnej skórze że VAC dużo daje... Jest to jeden z lepszych AntyCheatów.

Może nie wyeliminuje to wszystkich cheatów ale przynajmniej będzie ich na pewno znacznie mniej :)

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Ale za nim będzie minie w ci** czasu

@down " Jak nie umiesz czytac informacji to nie graj na nich "

Czytałem na unknowncheats, że hack jest nie wykryty więc to wina również i ich bo połowa osób siedzi z banem.

To było pod koniec listopada...

Opublikowano
To był hack ICY Hook 1.3, dostałem bana perma no i tak to się skończyło dlatego nie polecam Ci grac na cheatach.

Jak nie umiesz używac i czytać informacji to nie graj na nich.To tylko i wyłącznie twoja wina.

Moim zdaniem teraz na max70slotów się dobrze gra.Teraz nie trzeba chodzić do Campos,boulder żeby zabijać graczy bo niektórym w większych miastach spadają fps'y,prawda wcześniej było można znajść więcej itemów.Nie bójcie się mają zrobić 160serwerów co da że na każdym będzie po około 25 osob.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

A ja proponuje zastosowac uklad klient-serwer z WoT'a i skonczy sie sranie w banie ;-) . Nie rozumiem graczy z hackami w TEGO TYPU grze ! Po cholere w to "grasz" ? Survival z hackami ? Nie dziekuje ;-) Steam ? Na pewno bedzie to duzym utrudnieniem ale nie wyeliminuje to calkowicie idiotow z gry. Perm ban, skuteczne lekarstwo ;-)

Tak wiec ;-) :

- zmia klient-serwer jak np. w WoT ( mysle jednak, ze jest juz za pozno na takie zmiany)

- przywiazanie WarZ do Steam i Vac

- ban na IP

- ban na maila (login)

- tylko perm. ban

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Muszę Cię zaskoczyć bo przekonałem się na własnej skórze że VAC dużo daje... Jest to jeden z lepszych AntyCheatów.

Może nie wyeliminuje to wszystkich cheatów ale przynajmniej będzie ich na pewno znacznie mniej :)

No. Mi zbanowali CS'a.

Opublikowano

Nie rozumiem, po co płacić za grę żeby używać w niej cheatów...

Najpierw cheatujecie a później płaczecie że kase straciliście!

Tak wie, jest to MPC Forum ale już rzygam tym płaczem że ban za cheaty. -.-

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Tak się zastanawiam. Nagle wszyscy piszą, że cheatowanie jest do dupy itp itd... Ale to własnie wy znajdujecie się na forum przeznaczonym dla cheatów... Jak komuś się coś nie podoba to niech zmieni forum bo wypisywanie tekstów, że Ci co czitują to są noobami możecie sobie darować... bo to świadczy o waszej nieumiejętności czytania MPC - Multi Player Cheats. Jak was razi to że jest tyle czitów to nie graj w te gre i po sprawię a nie się tu produkujecie bo i tak wasze negatywne zdanie na temat czitów WSZYSCY MAJĄ W DUPIE ...

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Tak się zastanawiam. Nagle wszyscy piszą, że cheatowanie jest do dupy itp itd... Ale to własnie wy znajdujecie się na forum przeznaczonym dla cheatów... Jak komuś się coś nie podoba to niech zmieni forum bo wypisywanie tekstów, że Ci co czitują to są noobami możecie sobie darować... bo to świadczy o waszej nieumiejętności czytania MPC - Multi Player Cheats. Jak was razi to że jest tyle czitów to nie graj w te gre i po sprawię a nie się tu produkujecie bo i tak wasze negatywne zdanie na temat czitów WSZYSCY MAJĄ W DUPIE ...

... jak widac w rozkminianiu skrotow jestes dobry ale na tym sie konczy Twoja znajomosc Naszego forum. Jak bys nie wiedzial , jakies 70-80% tematow NIE JEST zwiazanych z "czito- haczykami" :-) Tak wyglada prawda o forum, a mozliwosc wyrazania swoich opini jest Naszym przywilejem (nie obrazajac innych)

Zycze milej analizy Naszego forum.

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Nie rozumiem, po co płacić za grę żeby używać w niej cheatów...

Najpierw cheatujecie a później płaczecie że kase straciliście!

Tak wie, jest to MPC Forum ale już rzygam tym płaczem że ban za cheaty. -.-

Kurwa mać, daj im spokój. Popłaczą, popłaczą i przestaną. Od tego jest to forum.

Opublikowano

Kurwa mać, daj im spokój. Popłaczą, popłaczą i przestaną. Od tego jest to forum.

Od tego jest forum żeby płakać? Spoko nie wnikam : D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Myślisz, że tacy sie nie znajdą?

Sam osobiście w swoim temacie trafiłem na kilku takich "typków" którzy najpierw pobrali program, już nie mówiąc o tym że nie potrafili go skonfigurować względem instrukcji. A później zaczął się płacz każdego z osobna, że to wina cheata, stracił pieniądze przez kogoś itp.. W sumie każdy jest kowalem swojego losu, ale to jest drażniący temat, ja osobiście gdybym dostał bana za używania "wspomagaczy" w grze którą kupiłem za ~75zł , kupiłbym następną lecz grając już "honorowo". Każdy ma świadomość i dokonuje swoich wyborów.. Najpierw myśl, a później działaj a nie odwrotnie. Postanowiłeś użyć cheata, wykryli Cię i dostałeś bana? Trudno trzeba było liczyć się z konsekwencjami.

41165611173084768801.png

Opublikowano

Na pewnym forum została ogłoszona taka informacja:

Witamy. Dokładnie dziś w nocy czasu Polskiego została podana informacja na temat hackerów.

Ponad 2000 zostało permanentnie zbanowanych. Wszystkie te osoby zostały zbanowane nie za wykorzystywanie bugów w grze ale za posiadanie zhackowanej gry oraz wykorzystywanie jedynie ''wspomagaczy'' do niszczenia gry innym.

Twórcy informują także, iż jeśli na Twoim koncie grał/a

brat/siostra na czitach Twoje konto zostało zbanowane i nie zostanie odbanowane. To Ty ponosisz odpowiedzialność za swoje konto.

Osoby ubiegające się o odbanowanie na stronie thewarz.com zostaną dodatkowo zbanowane na tamtejszym forum za łamanie regulaminu :)

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

@up

Tak dostałem bana na 50h ale moim zdaniem nadal to kłamstwo bo mój kolega ze mną grał na "wspomagczach"(Nawet troche dłużej)I nie dostał bana...

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Grałem na chamsach to nikt nie mógł zreportować,miał szczęście i tyle.

Mylisz się, sam byłem świadkiem jak grałem ze znajomymi w naszym "czarnym pokoju" i używaliśmy Chams'a typowo dla zabawy, jeden z nas został zgłoszony i następnego dnia dostał bana na 24h ;) Więc tak jak kolega nad twoim postem napisał, zostałeś zgłoszony, bądź sami Cię wykryli.. :) Tak to już jest

41165611173084768801.png

Opublikowano

Każdy kto używa 'wspomagaczy' wie na co się naraża i to jest ich wybór. W każdej grze za oszustwa jest kara. Ale co tam jeśli nie maja co robić z kasą to niech oszukują dostają bana i kupują następną kopie gry (twórca zarobi więcej).

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Fakt. Używałem czitów i to był błąd. Dostałem bana na 72h. Używałem Tim0nChams. Fajnie że nie perm. Usunałem to wszystko w cholere i wypierdzieliłem. Dobrze ze nie perm przynajmniej dają jakąś szanse :]. Czekam bo zostało mi 48h

Opublikowano

Fakt. Używałem czitów i to był błąd. Dostałem bana na 72h. Używałem Tim0nChams. Fajnie że nie perm. Usunałem to wszystko w cholere i wypierdzieliłem. Dobrze ze nie perm przynajmniej dają jakąś szanse :]. Czekam bo zostało mi 48h

Ostatnio na pewnym forum był poruszany temat graczy którzy dostali bana na 48h / 72h

Ludzie którzy oszukiwali, tak czy siak po pierwszym wykryciu dostali perma, i módl się abyś ty nie dostał, bo z tego co wiem lecą po każdym patchu z nową bazą danych.

41165611173084768801.png

Opublikowano

@UP

Lecą bany permy dla tych, którzy mieli na 24/48/72 itd itp.

Kolega miał na 24h za cheatowanie.

Na next patchu nie cheatował, kolejny patch ban perm za cheatowanie na poprzednich patchach.

Opublikowano

Witam!

Panowie i Panie widać światełko w tunelu ;)

Ponad 2000 zostało permanentnie zbanowanych. Wszystkie te osoby zostały zbanowane nie za wykorzystywanie bugów w grze ale za posiadanie zhackowanej gry oraz wykorzystywanie jedynie ''wspomagaczy'' do niszczenia gry innym.

Witamy. Dziś Twórcy poinformowali iż dzisiaj zostanie zablokowane ponad 1.000 osób które używały ''wspomagaczy'' = WH.

... miejmy nadzieje,że będzie ich przybywać :D

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...