Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Pay safe card

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otoz mam 2 paysafecard i chce sobie kupic nx ale brakuje mi 0,07 eurocenta czy sa jakies ankiety lub klikanie w reklamy na pay safe card zeby dostac te 0,07 eurocenta :/

Opublikowano

ej jakby mi ktos dal resztki do jak wpisuje te piny to ten co mi podarowalby ktos to go wpisac na sam dol to wtedy te 7 eurocentow z tego konta wezmie?

Opublikowano

Gdzieś widziałem jakiś temat o tym "PSC" i tam ludzię dają kody na parę centów itd.

Tak więc radzę poszukać i znajdziesz na 100%.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Kumpel ostatnio kupował. Musisz kupić 2x20 zł. I później jak kupisz znowu za 20 zł to dostaniesz kase. Albo żeby normalnie dostać 10k nx kup za 50 zł.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ej jakby mi ktos dal resztki do jak wpisuje te piny to ten co mi podarowalby ktos to go wpisac na sam dol to wtedy te 7 eurocentow z tego konta wezmie?

Tak, ale nie prosimy o resztki PSC na forum i nie dasz rady zrobić jakoś tego przez ankiety. Musisz mieć kolejnego PSC, bo inaczej nie da rady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...