Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sposób]IGC

Hykelowy5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Zbieram sobie na Lamborghini Murcielago LP650-4 Roadster które kosztuje 1.900.000 Są to prawie 2 mln a jak dla 15lvlowca to dużo . Nie mam zbyt dobrego auta - Mazda RX-7 Tuningowane jedyne felgi i spoiler ;/ . Więc jak zarobić szybko te IGC ? Jakiś Hack , Kod , sposób ? jeżeli znacie sposób to prosze napiszcie

Opublikowano

Możesz kupić sobie mnożnik kasy na 10 dni za 500 SB, wtedy dość szybko wbijesz IGC.

Graj ucieczki drużynowe.

Opublikowano

ogólnie , to jak masz 15lv , jeden wóz , to poco od razu zbierać na "pro elo wóz" ? nie lepiej iść po kolei , bo przecież i tak ścigasz się w swojej klasie , co do tuningu to spoiler i felgi to tylko wizualka ;p liczy się to co pod maską , czyli części ultra. Jeśli chcesz grać z przyjmeności to odradzam haxy , psują całą radość.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu kupił Ford Mustanga Bossa '12 i włożył full ultra, by był zajebisty na pościgi a na wyścigi wcale nie zostawałby w tyle. Teraz dodali za igc bentleys continental supersports coupe i porsche 959 chyba więc jeszcze można się nad którymś z nich zastawowić. Roadster sprawdza się tylko na wyścigi a na pościgi lami.

Opublikowano

No coś Ty 2kk to dużo ale chyba nie myślisz, że nowy gracz po 2 dniach ma mieć kasę na najdroższe auta...

Tak została gra zrobiona, żeby trochę pociągnąć graczy do gry...

Roadsterek jest dobry do zdobywania części w sensie na Dragu a zbieraj sobie na Zondę Cq (oczywiście jak masz jak zbierać SB)

Poza tym można w niższych klasach też sporo wywalczyć np RS4 czy czymś podobnym ;)

Cierpliwości to raz a dwa to ten szybszy sposób - subforum z Hackami

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

2@up co to za problem? Ja przez ten weekend na nowym sprincie "W domu na święta" zarobiłem 5.5 miliona i kupiłem Porsche 959 i Mustanga Bossa '12 na koncie nr 2 :D Nie widze problemu z uzbieraniem kasy, ale ważne żebyś robił poszukiwanie codziennie bo bez tego lipa będzie z partami :P Polecam do tego wyścigu Nissana Silvie [s15] sam nim jeżdże praktycznie każdy wyścig nim wygrywam. Ale teraz na temat to jeździj jakieś sprinty - w domu na święta jest dość długi (15.3km) dlatego lepiej jeździć Mejson Strit lub no to takie śmieszne u góry mapy - nie pamiętam nazwy to będziesz miał jakieś 7 tysięcy do 25 level potem po do 12 nawet i 4k repki

Opublikowano

Ja grając 2 dni nazbierałem na Lambo murcielago roadster... to znaczy mój przyjaciel bot nazbierał :D Chcesz fajne auta to leć na bocie a jak chcesz przyjemność z gry to odpuść sobie boty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...