Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odchodze

metinuser13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co robisz gdy masz 15 lat i każdy ma Cie w dupie? Starasz się stworzyć coś dzięki czemu się Ciebie zapamięta. Jednym się to udaje, innym nie. Osobiście uważam, że należę do grupy pomiędzy. Można by tak dywagować, dyskutować w nieskończoność, jednak zawsze można dojść do jednego wniosku – jesteś głupi.

Założyłem NFSM z początku dla testu, później dla dawania radości dzielenia się fajną atmosferą przy wymianie informacji, sugestii, spostrzeżeń na temat jednej z lepszych serii samochodowych w historii. Jest Was wielu, większość z Was to totalni kretyni, większość to osoby nie potrafiące funkcjonować w realnym społeczeństwie, tylko pomiędzy wierszami daje się znaleźć normalne osoby, których zapał do pracy może kreować coś pożytecznego.

Stało się to co się musiało kiedyś stać. Wiedziony za nos odnoszonymi sukcesami w sferze stron internetowych małymi sukcesami postanowiłem dalej w tym tkwić, tylko zapomniałem o jednym małym szkopule za który teraz płacę ogromną cenę. Mało kto z Was mnie zna takim jakim jestem. Moje oblicze poznał połowicznie McRae (cholera, nigdy nie mogłem zapamiętać tego Nicka ..). Mało kto wie jak fanatyczna praca nad portalem zrujnowała mi życie osobiste oraz z ucznia wzorowego zepchała mnie na sam dół w edukacji i ledwo co wiąże koniec z końcem w szkole, która jest przecież tak ważna w życiu i tak potrzebna, że już chociaż w tym ostatnim roku technikum chciałbym się nieco pouczyć i jakimś cudem zdać maturę. Nie mam czasu na swoje pasje, wielu już to zauważyło.

Jednak istnieje w necie banda debili, skończonych pajaców, ludzi przesiąkniętych polskim chamstwem do szpiku kości, istot które swoją obecnością zasmradzają Internet. Zazdrosnych pijawek, pierdolonych bezideowych wieprzów, którzy zamiast podążać za regułą pomocy potrafią coś tylko zepsuć. Połowa z nich to marni gimnazjaliści, którym w szkole, w życiu nic się nie udawało, uznawani są za popychadła, w rodzinie któryś ze starych pił i ich bił, więc cały swój wolny czas wykorzystują by dowalić komuś, bo jeśli on ma źle to czemu inni mogą mieć dobrze? A to kurwa mać dlatego, że Ci ludzie to nie tak, jak te żałosne osoby uważają, którym od razu życie obrodziło w szacunek ze strony innych, pieniądze tylko tacy którzy na to zapracowali! Swoim wolnym czasem, chęcią, zapałem, ambicjami! Poświęcili się dla czegoś. Jednak i tak można im sukces zepsuć, można robić wszystko bo jest się po drugiej stronie monitora, daleko od poszkodowanego, którego uważają za szmacianą lalkę bo nie może im podejść i walnąć w ryja, potem zbutować, spuścić łeb w kiblu a następnie grać jego zwłokami w siatkówkę w 8 osób, bo parę nie mogło przyjść. Uważacie, że przemoc w takowych przypadkach jest zła? No to odpowiedzcie mi co może im przegadać? Wizyta policji, która nic nie zmieni? Dopiero przemoc i agresja takiego gnoja by zmieniła. Wchodzicie dwa razy do tej samej rzeki w której ugryzł Was krokodyl? Ja też nie.

Nie. Ja już nie mam czasu .. Wystarczyło włożyć w to więcej czasu i może by się udało. Ja tego czasu nie miałem, a dziecko mi zabili. Tak, kurwa mać, dziecko! Rozumiecie to jak postrzegałem NFSM? Coś co stworzyłeś, nadałeś ręce i nogi, tchnąłeś do życia i sprawiłeś, że było czymś co umilało życie innym. Zapewne osoba która zniszczyła mój dorobek czytając to śmieje się, nic do niej nie dociera, wręcz cieszy się ze swojego zwycięstwa, którym sprowokowała jakiegoś nieznajomego typa do klepania w klawiaturę pod wpływem impulsu niecenzuralnych słów. Strzeże ona swojej anonimowości w sieci jak skarbu, ja jednak się nie boję, pomimo tego, że ktoś był tak perfidny by podczytywać mą korespondencje na różnorakich komunikatorach. To nie świadczy o mnie – to świadczy o nich, o tych którzy nie posiadają własnego życia, pastwią i karmią się innymi. Wybaczcie, ale mam gdzieś w tym momencie kulturę, mam gdzieś dobry smak i błędy składniowe, językowe. Tylko okropnie mi szkoda, ludzi którzy zaangażowali się projekt .. ludzi, którzy mnie wspierali, a ja ich teraz zawodzę. Nie robię tego specjalnie, po prostu nie mogę.

Może kiedyś stroną stanie na nogi .. Was już pewnie nie będzie, będziecie mieli swoje zmartwienia. Miło będzie jeśli ktoś kiedyś chociaż wspomni o tej stronie. Jeśli chcesz mnie wyzywać, to się zastanów czy jakbyś mnie zobaczył na żywo to czy odważyłbyś się chociaż jakieś marne słowo w moją stronę skierować. Raczej nie. W necie każdy może być kozakiem.

Jeśli ktoś ma jakieś sugestie dotyczące kolejnej już reaktywacji strony niech pisze na maila [email protected]. Rozpatruje tylko rzeczowe sprawy. Nie odpowiadam na to jak się czuje mój pies i wcale nie chce zawierać z Wami przyjaźni.

Opublikowano

Pytanie:

Co to jest ten NFSM?

Chodzi o strone NFSM?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano
No i po co ten temat?

Odchodzisz to odchodź..

Nawet nie przeczytałeś -,-

topic@ cya nawet cie nie znam -,-

krótko na forum i myslisz że ktoś cie zna?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...