Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z plikami by RykoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, tak jak w temacie mam problem z tymi plikami. Robiłem wszystko tak jak na tym filmiku

. Gdy wpisuje nazw. użytkownika i hasło to pisze błąd podczas łączenia . Zmieniłem nawet ip w serwerimfo na swoje i nic... Jeśli ktoś wie to niech napisze co i jak ;pp z góry thx ;)) ;d
Opublikowano

1.Dales w serverinfo.py Ip swoje z koncowka .100?

2.Dobrze skonfigurowales sysinstall? dales karte "Bridget Hamachi?"

3.Zapora,Antywirus Off?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Pong zly zmieniales jak nie to pobierz launchera pieklomt2 w nim masz plik z pongiem tylko ten metin2bin wgraj

Opublikowano

sprawdz czy tabelki w playet nie sa scrashowane

w konsoli wpisz ps i daj ss'a

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Miałeś to wpisać po włączeniu serwera... czyli po komendzie /start lub ./start

A co do sprawdzenia tabelek w player (w poście poprzednim jest literówka :)) wejdź do navicat'a otwórz baze player, zaznacz wszystkie tabelki, ppm Maintain >> Repair Tables >> Extended...

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Nie mozesz sie zalogowac bo nie odpala ci auth

sprobuj uruchomic je recznie

Obama wie, co robisz!!!

LTE Play Opole

Opublikowano

heh  mozesz wytlumaczyc jak to zrobic ? 

:

cd /usr/home/game/g1/auth (zmieniasz na twoją ścieżkę)&& ./auth

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...