Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 4 Urodziny Combat Arms

SZOKAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Combat Arms powstało "Stycznia"

A co do nagród to nigdy nie wiadomo bo zawsze jest coś innego.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Bywalec
Opublikowano

Urodziny są w styczniu.

Do tej pory mieliśmy to samo co amerykanie, więc idąc za tą tradycją będziemy pewnie miec ulepszone M6A2 SRT ( o jakiejś tam nazwie ) w kolorach stylu American Eagle za nx

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

a te niebieske maski ? takie jak te panstowoe ?? to skad tez chyba z urodzin jeszcze mi opowiadali ze jakies paczki sie dostaje :D

Opublikowano

Urodziny są w styczniu.

Do tej pory mieliśmy to samo co amerykanie, więc idąc za tą tradycją będziemy pewnie miec ulepszone M6A2 SRT ( o jakiejś tam nazwie ) w kolorach stylu American Eagle za nx

The Second Amendment

thesecondamendment.jpg

Opublikowano

Kiedyś chyba na 4 czy 5 urodziny były niebieskie maski czy coś takiego już nie pamiętam bo to było dawno

ale zawsze co roku coś nowego na perma dostajemy wszyscy.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Były dopiero 3 urodziny. Na 1 dostawało się czerwony plecak, bandane i czapkę, na 2 hełm, maskę i plecak, na 3 dostawało się plecak, bandane i czapkę.

UWAGA !

Na 4 urodziny dostaniemy Bandanę, Plecak i Czapkę!

Elite_4th_anni._Backpack.jpg

Elite_4th_anni._Bandana.jpg

Elite_4th_anni._Cap.jpg

Poprzednie urodziny rozpoczęły się od 11 stycznia.

Opublikowano

@PiecuPL

sorry ale już dawno nie grałem Combat Arms'a dlatego już nie wiem do końca

ale wiem że dostałem niebieską bandanę i plecak jakiś czy coś takiego !

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

Podoba mi się bandanka ładniejsza niz zeszłoroczna ;)

Mogli by zabłysnac orginalnośią i dac coś innego ;).

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Tymi ubraniami na perma już się nie popisują wszystko to samo tylko inny wygląd statystyki to samo !

Powinni teraz dać do kupienia specjalne bandany tak jak te czerwone ale na przykład z +5 speeda oczywiście za NX

albo za kasę ale tylko na 30 dni.

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

Wlasnie fajnie robia, nowi gracze CA wbijaja i maja podjarke z czapeczki/bandany na perma. Ja sie nie moge dokczekac tych 4 urodzin, nowa bandanka za free, lepsza od skull bandana ;d

To są itemy za nx te na perma będą wyglądem przypominac te a ich statystyki będą znacznie gorsze ;)

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...