Skocz do zawartości

Potrzebuje bota do Firefoxa !


Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Potrzebuje bota do Firefoxa !

Na czym on ma polegać? Chcałbym zeby po właczeniu na pewnej stronie www klikał w link ileś tam razy. Powiecie że mógłbym uzyć macro record lub innego programu nagrywającego - nagrać i odpalić ale to wtedy bym miał otwartą przeglądarke a chce zeby to pracowało w tle.

 

No i tyle ! Czekam na pomysły i propozycje :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ty zadałeś pytanie, czy chciałeś poinformować kolege, że działa na firefox 3. A skoro działa na firefox 3 to jaki jest problem w pobraniu go ?

No a ty po co sie udzielasz ... nic nie wnosisz do tematu.... sprawdz czy dziala na firefox 3 bo jednak nie działa !
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

OKI mam taki pomysł : Zrobie swoją przeglądarke internetową np. w Visual Basic ale potrzebował bym skryptu ze na podanej stronie bedzie przyciskał podany przycisk.

 

 

Dam rade coś takiego zrobić ?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

  • Ostatnio przeglądający forum Potrzebuje bota do Firefoxa !   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...