Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gdy gram w Skyrim czasami mi się on wyłącza.

MisiuTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam pewien problem. Mam najnowszego TES V Skyrim i czasami wyłącza mi się on. Komputer nie resetuje się,

Steam się nie wyłącza także. Co mam zrobic? I jak odinstalować Skyrima? Ostatnie pytanie: czy jak odisntaluje Skyrima z komputera to czy będę mógł zaistalować go ponownie????

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej oraz DirectX. Uruchom jako administrator. ;-)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ale ja mam Skyrima na Steamie to co mam zrobic???? DirectX zaktualizowany i karta graficzna tez.

Opublikowano
Ale ja mam Skyrima na Steamie to co mam zrobic?

Skyrim odinstaluj np. w Panelu Sterowania (Dodaj/Usuń programy).

czy jak odisntaluje Skyrima z komputera to czy będę mógł zaistalować go ponownie????

Tak, będziesz mógł.

Podaj nam temperatury podzespołów komputera podczas gry w Skyrim (programem SpeedFan).

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Hej! Juz zaczynam. W panelu nie ma Skyrima. :(

Jak mam podać te temperatury???

Które to są w tym programie??? Zainstalowałem już go.

Opublikowano

Panel Sterowania -> Dodaj/Usuń Programy. Jeśli tam nie ma, to nie masz go zainstalowanego. Spróbuj jeszcze użyć Uinstall'era z folderu z grą.

Opublikowano

Steam to usługa pozwalająca na kupowanie gier, przechowywanie ich na koncie, a także zarządzanie nim.

Usunąć grę zainstalowaną przez usługę Steam można na 2 sposoby:

1. Usuwamy grę przez aplikację służącą do odinstalowywania programów, znajdującą się w Panelu Sterowania.

2. W aplikacji Steam przechodzimy do Biblioteki gier, a następnie klikamy prawym przyciskiem myszy na grze którą chcemy usunąć, a następnie z rozwiniętego paska opcji klikamy na Usuń zawartość lokalną.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano
Jak mam podać te temperatury???

Włączasz program i tam je masz podane, w stopniach Celsjusza. Zrób ich po prostu screen i go tu wstaw (tylko mają to być temperatury podczas gry).

Opublikowano

Jeśli to jest temperatura GPU podczas włączonej gry (nie podczas długiej gry), to masz patelnię a nie kartę graficzną. Rozkręć komputer, przeczyść go z kurzu (sprężone powietrze/pędzelek) oraz jeśli umiesz - nałóż pastę termoprzewodzącą.

Opublikowano

A za ile kartę graficzną kupić żeby mi temperatury dobre były. I żeby karta była jak najtańsza. Aha. Jeszcze wam powiem, że mam 12 lat, więc wiecie.

@down Dzieki :D

Opublikowano

1. Nie pisz post pod postem, używaj opcji "Edytuj".

2. To nie tyle zależy do karty, co od zasilacza. Zapraszam do działu "Komputery" (dół forum) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...