Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Itemki postaci

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz z polecanych ale nie musisz . Ja tam najczęściej robię dalej swoje buildy . Ale teraz w polecanych są lepsze buildy niż wcześniej

BUMP

Opublikowano

Dokładnie, jak jesteś nowym graczem, to możesz spokojnie kupowac te polecane. W późniejszych fazach rozgrywki sprawdza się to co prawda raz lepiej, raz gorzej, ale na początku to dobry pomysł.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Ogolem zasada jest taka, ze jezeli nie wiesz co kupowac to kupuj zalecane. Aczkolwiek wlasny build jest zwykle lepszy, choc do niego czasami dochodzi sie ciezkimi grami.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

www.solomid.net i 

Wchodzisz i jest party.. Ściągaj z tamtąd buildy ,a jak będziesz miał mózg to polecam się sytuacyjnie składać.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...