Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test IQ

Platinum™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Za udostępnienie wyniku testu Użytkownik jest obowiązany zapłacić Dostawcy cenę w wysokości 30,75 PLN.

Cena jest płatna za pośrednictwem usługi Premium SMS, którą zapewnia spółka Agmo cz, s.r.o., z siedzibą - Na výsluní 201/13, 100 00 Praha 10, IČ (REGON): 279 24 505, najpóźniej do 60 dni od wypełnienia testu IQ. Jeżeli w tym terminie nie zostanie zapłacona cena, prawo Użytkownika do udostępnienia wyniku testu IQ zanika. Do tego czasu Użytkownik może zapoznać się z wynikiem swojego testu na stronie ?Zapoznaj się z wynikiem testu? po zadaniu numeru identyfikacyjnego swojego testu IQ.

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć czy jestem debilem, czy geniuszem ;) więc dajcie linkacza do jakiegos darmowego, sprawdzonego, godnego polecenia testu iq. Potem sobie zrobie test wy zrobicie i porywalizujemy :P

Chciałbym wiedzieć czy jestem debilem, czy geniuszem

Taki test nie pokarze tobie prawdziwego wyniku. Robiłem kilka razy takie testy przy różnych badaniach zdrowotnych. Jakiś czas temu spytałem czy moge zobaczyć wyniki. W jednym 108IQ W innym około 90 (nie pamiętam ile) I teraz weź mi wyjaśnij po tym wyniku kim ja jestem? Podobno to przez dyslekcje w jednym zaznaczałem źle ale to właśnie pokazuje, że nie da się pokazać rzetelnego wyniku bo to co zaznaczysz zależy w dużej mierze od aktualnego zamopoczucia, podejścia do testu i wielu innych tego typu czynników.

Takie testy mogą jedynie doprowadzić do kompleksów lub przechwalania się (zależnie od aktualnych wyników).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...