Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie auto kupić?

krysa1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam Mały dylemat ...

otóż chciałbym sobie sprawić fajne autko ponieważ nudzi się jeżdżenie ciągle bm'ką ...

Wybierał bym raczej między Audi V8 ( nie pamiętam dokładnej nazwy , ale to jest to starsze za 950 tysięcy) a Fordem Mustangiem 302 boss 69' za milion .

Słyszałem że Mustang jest bardzo dobry , a wy ? co sądzicie ? ;x

Opublikowano

Ja właśnie kupiłem Reventona. Przejechałem 7 Sprintów i same wygrane(Jupikaye motherfuckers!). Na Pościgi trochę za miękki, ale daje rady.

Kup sobie choinke na święta :)

02758850976702993171.png
Opublikowano

Bierz mustanga bardzo dobre auto. Bardzo dobre pszyśpieszenie prowadzenie i waga.

A co do audi to nie wiem jak jezdzi bo nie mialem okazji nim przejechać się.

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

Aha dzięki za radę , jeszcze mam chwilkę na zastanowienie troszkę mi brakuje jeszcze cash , ale za 20 min powinienem mieć :))

Opublikowano

reventon tylko boosty - 8k ale za igc Mustang Boss 302 '69 lub '12 nie są złe (do pościgów) a na sprinty i tory Lamborghini Murcielago LP-650 Roadster za 2kk.

Opublikowano

Ok , wezmę raczej tego za 1kk , bo nic innego ciekawe to raczej nie znajdę...

A ja ci powiem, że jest kilka innych godnych uwagi: http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/

Tylko nie wiem o jakie Audi ci chodzi?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...