Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Akali - Klucz do wyjscia z ELO HELL, yy? przeciez elo hell nie istnieje!

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zamieszczam wam moja historie gier akali ze wczoraj i dzis ;D Nie chwale sie, ze jestem super pro elo gejmerem tylko po prostu pokazuje ze dosyc fajnei mozna pocarryowac gry na 1100-1300 elo :) I jakas tam przegrana Irelia, nie zwracajcie uwagi :P

akali.png

Opublikowano

Na start buty potki, maly hextech potemm jezeli m juz fundusze.na calego hextecha to kupuje jezeli nie to obuwie maga, Pptem lece w rabadona lub jezeli obrywam sporo to pas giganta, koncze rabadona potem lich bane,rylai.

Ale mozesz kupic mejai soulstealera jezeli wpada Ci duzo fragow lub asyst a akali o asysty nidetrudno;) i build alezy tez od tamtego teamu bo wczoraj bila mnie ahri i draven to musialem szybko kupic Abyssala zhonye i calego rylaia.

Opublikowano

Tia, na low elo łatwo wygrywać akali, w ok. 1150elo są takie koksy co biorą heal + exhaust na ad carry :D

Nikt tam nawet nie pomyśli jak ją skontrować, zamiast kupić oracla to lecą jak pały w jej chmurę i zaraz padają.

You MAD?

Opublikowano

Akali musi być mocno ogarnięta. Ja częściej spotykam te nieogarnięte i ranked przegrany.

Na rankedach dobrze jest jeszcze grać jungle Rengarem albo Shenem. Jak ogarniasz, carrujesz grę.

Opublikowano

Zależy od przeciwnika, jeśli pickną przeciwko tobie np. leesina to nie poszalejesz, ziomek użyje e i nie masz niewidki, a w walce 1v1 z nim w early nie wygrasz.

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano

Nie wygram z Lee Sinem 1v1 w early? Zartujesz chyba :) after 6 lvl = Koniec.

Widzisz, 1100 elo, na wyższym elo jeżeli ktoś grał sinem to z Ciebie może zrobić miazgę, jest to najlepsza kontra na Akali, także proszę nie pisz dalej, że sin nie daje rady z Akali.

Opublikowano

@Up

Ale ja o tym wiem, że on jest counter ale to jedynie da coś w Teamfightach, że mnie odkryje z bańki a tak to mu wiecej nic nie da ;) 1v1 naprawde nie ma szans.

Lee sin vs akali w teamfight = Akali death

Lee sin vs akali 1on1 = Lee Sin death

Tyle w temacie.

Opublikowano

@up jasne

W late game lee co 1.5 sec dostaje 300 dmg w dupe dodatkowo akali ma pro heal ze skili.Co do tematu to kluczem do wyjścia z low elo jest champ którym najlepiej wymiatamy, tyle w temacie.

Opublikowano

Jest mocna, ale imo są lepsze champy. Za długo na niej zabija się cały team :)

Opublikowano

Ja osobiście lubię walczyć przeciwko Akali , często ją kontruje Garenem , Riven bądź Cho Gathem o dziwo!

W MOIM SERCU TYLKO METIN I INNI CZAROWNICY

TOP 2 CZARODZIEJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...