Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Maestro

elitix1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Gdzieś tydzień temu chciałem sobie pyknąć w lola odpalam a tam Maestro Error coś tam coś tam no i zaleca reset klienta no to oczywiście zrobiłem i gówno pomogło wszystkie antywirusy wyłączone i co tam się da i nic nie działa . Proszę o pomoc ! A dodam jeszcze, że dzisiaj wszedłem raz na lola zagrałem 2 rundy po czym zszedłem z kompa i do teraz mam znowu ten błąd .

Pozdrawiam !

T3N0cnlTd2lydXNfX19ldW5lX19fMjI1X19fU1BFU19fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Wejdź w folder z Lolem, potem w RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.0.XX\dep loy i skopiuj sobie LolClient.exe.

Potem wchodzisz do: RADS\projects\lol_launcher\releases\0.0.0.XX\depl oy i tam to wklej.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Repair / reset nie pomagają a reinstal lola to co prawda nie przeinstalowywałem go, ale mam komputer który jest brata to zrzuciłem z niego lola i zrzuciłem na swojego to i tak nie działa . Może da się podesłać jakieś logi z tego maestro czy coś jeżeli tak to powiedz gdzie są postaram się, aby tylko zadziałało .

@UP

To nie działa też patrzyłem .

T3N0cnlTd2lydXNfX19ldW5lX19fMjI1X19fU1BFU19fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

To przeinstaluje i napiszę w edit jak jest . :)

Tak tak jeszcze lepiej bo teraz mi instalki nie działają ...

Dobra wkurzyłem się robię formata do jutra cześć papa .

Opublikowano

To przeinstaluje i napiszę w edit jak jest . :)

Tak tak jeszcze lepiej bo teraz mi instalki nie działają ...

Dobra wkurzyłem się robię formata do jutra cześć papa .

Od razu format, ludzie dajcie spokój. Jak będziesz ciągle formatował system, to komp Ci padnie po ciągłym czyszczeniu. Pobierz jeszcze raz i na spokojnie zainstaluj.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Formata nie zrobiłem, reinstalki nie mogę zrobić gdyż jak próbuję odpalić odinstalację / instalacje wyskakuje Microsoft C++ abnormal program termination ... Nie wiem co już mam z tym zrobić a mi na tym zależy .

Opublikowano

Formata nie zrobiłem, reinstalki nie mogę zrobić gdyż jak próbuję odpalić odinstalację / instalacje wyskakuje Microsoft C++ abnormal program termination ... Nie wiem co już mam z tym zrobić a mi na tym zależy .

Masz zainstalowanego netframeworka? 3.5 oraz 4.0?

w83od2.jpg

Gość Menesterowy
Opublikowano

Najpierw spróbuj wykasować dawną wersję frameworka z systemu (z rejestru) i dopiero wtedy próbuj zainstalować nową, wtedy na 100% zadziała, o ile ściągasz odpowiedni plik.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Odp. na to pytanie powinieneś odnaleźć tutaj:

http://support.microsoft.com/kb/908077/pl

Opublikowano

Można zainstalować Net Frameworka 3.5 jak jest zainstalowany 4.0 ?

Ma ktoś linka do Frameworka 3.5 bo mi się wgl instalka nie odpala z głównej strony microsoftu .

Opublikowano

http://www.dobreprogramy.pl/.NET-Framework,Program,Windows,12105.html

Tak, można. Sam tak robiłem ;)

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...