Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lokalizacje Broni

Modako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje lokalizacji broni na najnowszy patch. Gdyby ktoś znał informacje gdzie się respią Rare guns to bym bardzo prosił aby tu je umieścić :)

Z góry dzięki :)

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Miasta >_?

nie podanych spawnu danej broni, najwieksza szanse masz znalezc cos takiego w bazach wojskowych (bynajmniej u mnie tak było)

Opublikowano

Moge ci troche ulatwic:

Tunel-M16 i pare innym bajerow(Guerilla)

Echo-M16,Moosberg,Sig sauer,Czasami Blaser

Camp splinter w namiotach rzadkie bronie

Loco mountain-M4,M16,Sig Sauer,FN Fiveseven,M107

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@up. Wątpie żeby były określone spawny broni, z tego co czytałem na oficjalnym forum są one randomowe. Nie ma określonego miejsca co gdzie Ci się zrespi.

Chociaż w miejscach wymienionych przez Ciebie dosyć często coś się znajduje.

Pozdro

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Bossak właśnie, że są miejsca gdzie jest prawiez awsze broń np tunel, w autakch jest bardzo często, w marketach jest zwykle shotgun i na moście w boulder city tym przy wodzie gdzie jest dużo aut m4 znalazłem z 8 razy.

Opublikowano

Właśnie,jest randomowe ale w określonych miejscach jest częściej lub rzadziej,pozatym na wiki pisze ze są określone miejsca np. Rzadkie bronie jak imitar w namiotach(camp splinter i campos)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...