Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy opłaca się iść jednym czołgiem sprzedając wszystkie inne?

luk2506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam czołgi takie jak Churchill VII , Churchill I , Churchill(premium), T1 Heavy, M37,T-28 i mam zamiar iść dalej Churchillem VII i moje pytanie polega na tym czy opłacało by mi sie sprzedanie większości czołgów i ulepszanie tego Churchilla ??

lewbvb2.png

Opublikowano

Nie, pomijając ,że heavy Anglikow jest chujowy, na większych tierach nie będziesz miał jak zarabiac aż zbankrutujesz, a ta monotonia zniszczy Ci grę .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Witam posiadam czołgi takie jak Churchill VII , Churchill I , Churchill(premium), T1 Heavy, M37,T-28 i mam zamiar iść dalej Churchillem VII i moje pytanie polega na tym czy opłacało by mi sie sprzedanie większości czołgów i ulepszanie tego Churchilla ??

Powoli, powoli. Nie śpiesz się z tą grą. Do WoTa trzeba mieć cierpliwość. Zbieraj na premce i ją powoli ulepszaj, by gra czołgiem sprawiała przyjemność i była skuteczniejsza.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Jak chcesz to zostaw chociaż jeden czołg, który dobrze zarabia w garażu, a resztę możesz sprzedać. Ja w garażu mam tylko czołgi do których mam sentyment czyli T-50, Valentine premium, M4 sherman. A resztę jak wyexpię sprzedaje. =]

Opublikowano

Nie polecam, bo ciężko będzie z zarobkami. Na przykład mój kolega odblokował IS, T-34 i grille i się przechwala "że jest lepszy" bo ma "siódmy tier". Ja mam za to cztery szóste i kilka piątych, dla zarobku np. Poza tym jak grasz jednym to nudno, bo rozwalą cię to czekasz, a ja od razu wbijam innym czołgiem.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nie polecam, bo ciężko będzie z zarobkami. Na przykład mój kolega odblokował IS, T-34 i grille i się przechwala "że jest lepszy" bo ma "siódmy tier". Ja mam za to cztery szóste i kilka piątych, dla zarobku np. Poza tym jak grasz jednym to nudno, bo rozwalą cię to czekasz, a ja od razu wbijam innym czołgiem.

ok ale jak np masz IS-3 i jakiegoś meda i arte i coś tam jeszcze to będziesz się mylił i grał np medem jako ht a ht jako medem. ( To jest moje przypuszczenie )

Najlepiej skupić się na jednym tierze i nim grać.

Opublikowano

ok ale jak np masz IS-3 i jakiegoś meda i arte i coś tam jeszcze to będziesz się mylił i grał np medem jako ht a ht jako medem. ( To jest moje przypuszczenie )

Najlepiej skupić się na jednym tierze i nim grać.

Is-3 nie da się zarabiać. Jak mówił Ghost zbankrutuje.

@Edit:

Nie polecam skupiać się na jednym czołgu.

Trzeba uczyć się grać wszystkimi i nie grać kretyńsko bez mózgu, że mylisz Medy z HT-kami

x

Opublikowano

Tzn ja to wiem i Ty to wiesz ale ktoś może tego nie wiedzieć np jemu nie zależy na statystykach tylko po prostu siąść i grać.

Opublikowano

Zostaw se 32 czołgi na 5 tierze żeby zarabiały , wtedy 1 możesz iść do 10 tieru. Chyba że na premce ćisniesz lub masz czołg premium 8 tieru np t34 czy lowe

Opublikowano

Zostaw tego Churhila premium, i tego Churchila VII,T-28 i m37 i rozwijaj te czołgi ,a churchila I sprzedaj bo jest gorszy od wersji premium no i brzydszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...