Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z GRO i instalatorem

GameOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś chciałem zagrać w GRO, wchodze w folder z grami a tam launcher ma jakąś białą ikonkę, a w opisie jest coś "aplikacja ClickOnce" i gdy klikam nic się nie włącza.

Postanowiłem wtedy ściągnąć ponownie instalator i gdy już w niego wchodze otwiera mi się niby jakieś przekierowanie do IE, a wtedy IE się zawiesza i trzeba wyłączyć przeglądarke. Nie wiem co z tym zrobić, byłbym wdzięczny gdyby ktoś może miał pomysł co zrobić z launcherem albo instalatorem

Z góry dzięki

Opublikowano

Nie masz czasem jakiegoś kompa zawirusowanego, skoro nie chce Ci odczytać normalnej aplikacji .exe ?

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Nie nie mam jest wszystko ok. Próbowałem coś z tym zrobić, aktualizowałem IE z windows update i teraz nie mam nawet aplikacji iexplorer.exe więc instalator nawet włączyć się nie może zupełnie. A gdy próbuję zainstalować 9 to napisane jest że nie można dokończyć instalacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...