Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY! Nowa rejestracja minecraft.net

przemez_29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Witajcie dziś postanowiłem , że kupię minecrafta premium. Ale mam problem. Tym problemem jest nowa rejestracja minecraft.net .Więc zarejestrowałem się na tej stronie ale nie pisze nic o nicku! Czyli , że jak kupię premium i będę chciał pograć na multiplayer to będę musiał grac z nickiem ( Przykład: [email protected]) ?? Czy przy kupnie się wpisuje nick?

Proszę o pomoc!

Opublikowano

Po kupnie jest opcja zmiany nicku z tego co mi wiadomo, więc nie masz co się martwić. Na pewno dostaniesz informacje w emailu/ po zalogowaniu się na strone.

Opublikowano

Po co refujesz, skoro dostałeś już prawidłową odpowiedź?

Po wpisaniu poprawnego Gift-code, bądź kupieniu oryginału, dostaniesz komunikat, jaki chcesz wybrać sobie nick. Nie masz co się martwić, bo na pewno na emailu grać nie będziesz.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Nie chcialem tworzyc nowego tematu , moglby ktos dac mi jakies darmowe konto bez premium na minecraft net gdzie bylo robione kiedy byla do wyboru opcja nicku? Chcialem pograc na pirackim yogboxie a bez nicku ani rusz. Prosze o kontakt na forum lub na gg 24248198

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...