Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video-Poradnik] Jak radzić sobie lepiej w BO2

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano! Dziś przygotowałem dal Was video poradnik jak radzić sobie lepiej w BO2

Niestety nie wiem jak wstawić tutaj bezpośrednio wideo, ale mam nadzieję, że nie przeszkadzam Wam, że musicie kliknąć w link poniżej.

Na kanale będę zamieszczał poradniki różnego typu, więc jak ktoś ma pomysł na temat, proszę napisać komentarz pod filmikiem ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=dLA5OILWqgk&feature=g-crec-u

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dziękuje za wspracie :D

Prosiłbym moda może o podpięcie, bądź zrobienie tematu w którym mógłbym zamieszczać video poradniki do w/w gry ;-)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Całkiem fajne, kompletnie nie ogarniam BO2 xD jak do zawsze grałem w battlefield'y to w serii MW nie miałem problemów z odnalezieniem się a w BO2 moja gra wygląda tak że gość przyjmuje serie na plecy odwraca się i mnie zabija...

Opublikowano

@up Że tak powiem miałem odwrotną sytuację , w bf zawsze mechanika strzelania była dla mnie ciężka (pociski albo nie były "zaliczane" albo ich dmg było zaniżone) przez co koleś na luzie się odwracał i na hita padałem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...