Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Telefon, android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad kupnem telefonu

O co mi chodzi?

1. Z androidem

2. Dobrze by było jakby chodziły nowsze gry, zależy mi na tym, bo lubię grać (modern combaty, gta 3 itp.)

3. Oczywiście wi-fi

4. Aparat nie jest ważny

5. JAK NAJTAŃSZY!

Więc proszę o pisanie w temacie nazwy telefonów, modele , firmy, cenę mniej więcej i specyfikację (procek, ram)

shoob.png

Opublikowano

SGS II, P920 - z naciskiem na sgs2

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/galaxysii/

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/optimusp920/

Opublikowano

za 800 znajdziesz (licytacje, czasami kup teraz) jeżeli umiesz szukać ;) Ja kupiłem ideał za 700 zł, gwarancja rok, wszystkie papiery, pudełko, słuchawki.

Opublikowano

Samsung Galaxy S Advance 1200zł 8mgp aparat 2 rdzenioowy procesor polecam.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

HTC Evo 3d wmiare tani gry chodzą płynnie jedyny minus/plus to troszke ciężkawy ale dzięki temu czuje go w kieszeni

Opublikowano

goście, kurwa, pisze tanio, a 1300 zł to chyba nie najtaniej ;P

Mi starczy koma podobna do sony neo v lub galaxiego S'a

a nie kurwa s II :D

@btw, dla mnie nawet 800 zł jest drogo ;P

myślałem o huaweiu g300 za 450 zł na allegro, ale chciałem spytać się o inne ;)

shoob.png

Opublikowano

Neo V - kosztuje ~100zł więcej niż LWW, a ma większy ekran o te 0,5cala, co mimo wszystko ułatwia grę oraz zapierdzielanie po necie. Koszt używki to jakieś 500zł od innych operatorów niż Orange.

LWW - tu, jak już naprawdę masz mało kasy, za 300zł wyrwiesz używkę w miarę dobrym stanie, czasami nawet idealnym, różni się od Neo V tylko wyświetlaczem.

Samsung Galaxy S - tutaj masz tak jak UP wspomniał lepszy wyświetlacz (AMOLED) 4 cale :D, jednak co do lepszego układu graficznego to bym się trochę nie zgodził. SGX540 jest o podobnej wydajności co Adreno 205, no chyba, że zamierzasz podkręcać grafę, co i tak Cię czeka przy twoim stanie kasy. Ja mam oba telefony, drugi idzie na święta to kolejnego właściciela ;), śmiało Ci mogę powiedzieć, że lepiej grało mi się na neonówce.

A, mimo wszystko w przypadku obu telefonów będziesz musiał zabrać się za O/C, bo na nowych grach nie wytrzymają przy stocku. Ja coś to mogę Ci pomóc i przy jednym i przy drugim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...