Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Takie Oto Błędy. Pomocy Bedzie 10x5

dzonson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

bede bardzo wdzieczny za help.

p.s na 2 kompach tak mam a u mojego kuzyna bez problemów postawiłem, co może być przyczyna?

@edit

probowalem pliki na nowo wgrywac pare razy, virtual pc tez. nie wiem juz co mam robic.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!

Opublikowano

nie pomoglo. INNE MOZLIWOSCI? czy moze byc uszkodzony ten plik vmc? bo juz nie wiem, ale wielokrotnie rozpakowywałem itd. ale nadal to samo. mam instant server files od rodimop dla mpc forum. wiec pewnie wiekszosc te pliki ma, a u mnie jakas kaszanka jest ; /

Opublikowano

Twoj system to vista? nadaj uprawnienia do folderu na full, i odpal virtual pc jako administrator, powinno pomoc, mi to przynajmniej pomoglo na win7 ;d

brak ;<

Opublikowano

zrobilem nawet reinstall windowsa, przeskanowalem dysk czy nie ma bad sectorow, i nie bylo, wszystko na nowo zainstalowane i dalej to samo, znajde wkoncu dobry sposob na wyeliminowanie tego bledu???

Opublikowano

ODSWIEZAM, BO NIKT NIE UDZIELIŁ MI ODPOWIEDZI!

dajecie rozwiazania na posty ktore ukazuja sie co 15 min i w kolko to samo bo neo nie potrafia czytac, a naprawde rzadkiego problemu nikt sie nie podejmie, albo nie zwraca na to uwagi.

pozdro.

Opublikowano

i co mam tak wpisywac , a po zalogowaniu i tak dalej tak jest ze te bledy wyskakuja i wyskakuja, i nie wiem czy to nie zakloci pracy serwera?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...