Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dodawanie serwów do kamer moda?

Szczescic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodałem serwer do SerwerInfo i nie pokazuje się na kamer modzie? Wiecie co mogło się stać? Proszę o szybkie odpowiedzi :D

sygnatura2.png

Opublikowano

Musiałeś coś namieszać, bo robię tak jak podał kolega wyżej i wszystko śmiga ;)

P.S Jaki serwer ?

Opublikowano
serwer itanos został zabezpieczony przez kamera czy co bo wyskakują jakieś logi?

Nie, raczej nie... nie wiem czy jakikolwiek serwer jest zablokowany, że nie można go dodać.

Opublikowano

SkrandeR istnięją takie serwery... M.in. sieć serwerów Pawemola ^^ Oczywiście opcja dodawania ich do kamer moda nie została zablokowana za darmo.... Kamer pewnie ciągnie od nich ładny pieniądz ;>

@Topic

Instrukcja dodawania serwera do moda na stronie metin2mod.tk jest tak banalna, że chyba każdy kto ma coś wspólnego z privami da sobie radę...

Więc nie wiem po co ten temat. Postępuj według instrukcji i będzie dobrze. Jeśli masz lenia, to po prostu zedytuj w serverinfo.py istniejący serwer pod parametry serwera, który chcesz dodać i tyle. Lepszego sposobu (oprócz tradycyjnego przez .exe.) nie widzę. :)

1377019234-U697852.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...