Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Skyrime

Monopollo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam inny problem niż pan u góry, włącza mi się launcher co sie klika play, klikam w to gra mi się uruchamia. W pewnym momencie gdy jest ten znak tych sztyletów czy co to jest nic sie dalej nie dzieje... Nie mogę grać bo się nie załaduje ;/ Wcześciej mi gra chodziła, lecz gdy wgrałem spolszczenie własnie się tak zepsuła. Za pomoc dam dużo like i 5 w profilu

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

Może spolszczenie jakieś kijowe? :) Wgraj inne.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Wgrałem od nowa spolszczenie i znów mam problem... Jak odpalam gre to sie zawiesza na launcherze Jak klikne play...

Opublikowano

Bez spolszczenia działa? Skorzystaj z tego:

http://thepiratebay.se/torrent/6823193

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi.SkyRim już mi działa, co zrobić by płynniej chodził?Bez kupowania karty graficznej itd...

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi.SkyRim już mi działa, co zrobić by płynniej chodził?Bez kupowania karty graficznej itd...

Mi się strasznie mulił i niebo cały czas migało, wystarczyło że zaktualizowałem sterowniki do karty graficznej i gra w pełni płynnie chodziła :).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Poza tym podczas gry powyłączaj zbędne programy typu Steam, GG, Skype, TS3, Hamachi itp, ustaw wysoki priorytet na proces gry (Menedżer Zadań -> Procesy -> PPM na proces gry -> Ustaw priorytet -> Wysoki) i używaj GameBooster'a ;)

Skoro działa, można zamknąć?

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Lepiej kup sobie nowego Skyrima, spolszczenia lagują i psują gry. Nie radze ich używać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...