Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktywacje tematów CS.

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech ktoś ruszy za przeproszeniem dupsko do aktywacji - wstawiłem temat i nie widać już 3 dzień aby ktoś go zaakceptował.

A jak nie macie jak - urlopy, brak czasu czy co to wyjebcie to... Bo dziś zatwierdzono 2 temat od 5 grudnia.

Mój temat był na 100% zgodny z regulaminem działu.

Ja wiem, że modzi CS'a lubią się opierdalać, bo sam nim byłem.

Pozdrawiam, wiernie oddany sobie Narcyz, Fred.

PS. Kocham siebie za wszystko.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano
Zawsze mogą zedytować tematy i dodać linki, więc na chuj ta aktywacja?

Nie wiem, ale z tego co mi wiadomo kid tez może akceptować tematy, więc jest trzech ludzi od tego.

Edit: No chyba że kid też ma urlop : <

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Tylko jak widzę to oni byli już kilka razy pouczani.

I znowu skończy się na pouczaniu, zakładam. Popracują tydzień, dwa, i dalej będzie to samo.

Edit: Dodam że Pan diablo ma moderatora na innym forum, może dlatego nie ma czasu ? :(

http://scr.hu/0iz1/tb8n6

Opublikowano

Nie rozumiem po co są potrzebne akceptacje jak to nie działa poprawnie

Każdy może edytować post, a druga sprawa jak oni akceptują jeden temat tydzień to nie ma sensu

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie o to chodzi że akceptują jeden temat na tydzień.

Tych tematów jest dużo, tylko im się nie chce tego robić. :(

Sam gdy byłem jeszcze moderatorem było ich bardzo dużo.

Dodam jeszcze gdy user dodawał tematy kilka razy i gdy nie wiedział co się z nimi dzieje, zawsze pisałem do niego PW(o co chodzi), oni tego nie robią.

Opublikowano

Tylko jak widzę to oni byli już kilka razy pouczani.

I znowu skończy się na pouczaniu, zakładam. Popracują tydzień, dwa, i dalej będzie to samo.

Edit: Dodam że Pan diablo ma moderatora na innym forum, może dlatego nie ma czasu ? :(

http://scr.hu/0iz1/tb8n6

Nie bój się na pouczeniu z mojej strony się nie skończy. Jeżeli będzie się to powtarzać nadal to wystarczy że dasz znać na PW.

Co do Moda na innym forum wiemy, jest teraz inna zasada która panuje na forum. A jeżeli obowiązki na innym forum będą nadal kolidować z pracą na MPC to się pożegnamy z Nim. Tak więc jbc. śmiało pisz na PW.

Opublikowano

Nie o to chodzi że akceptują jeden temat na tydzień.

Tych tematów jest dużo, tylko im się nie chce tego robić. :(

Sam gdy byłem jeszcze moderatorem było ich bardzo dużo.

Dodam jeszcze gdy user dodawał tematy kilka razy i gdy nie wiedział co się z nimi dzieje, zawsze pisałem do niego PW(o co chodzi), oni tego nie robią.

Jak ja byłem to starałem się wszystkim tłumaczyć co źle robią...

@top

To jest po prostu opierdaling, albo team do wymiany albo niech się ogarną to jest 5-10min żeby to ogarnąć...

Opublikowano

Ruszą w końcu te dupsko, czy mam robić nowy temat i czekać kilka dni na aktywację?..

Mimo, że mam urlop sprawdziłem to i nie ma twojego tematu w dziale publikacji, więc musiał zostać usunięty przez diablo, lub Coste. Dział z tymi właśnie publikacjami jest przeze mnie sprawdzany kilka razy dziennie. Zastanawiacie się czemu tak mało akceptacji? A dlatego, że prawie każda nie jest zgodna z regulaminem.

Tak akceptują tylko tematy niezgodne z regulaminem : <

Więc poczekasz trochę : <

Tak jak tutaj, już pisałem podobny temat.

http://www.mpcforum....counter-strike/

Edit: Akceptują takie jak:

http://www.mpcforum....kowa-23-slotow/

http://www.mpcforum....sia-zapraszamy/

Które zawierają linki forum.

Te publikacji, które podałeś były zaakceptowane przeze mnie, lecz po tym z tego co widzę został edytowany temat no i dlatego są linki, więc nie wmawiaj mi, że akceptuję z linkami.

Użytkownik dutka10013 edytował ten post 07 grudzień 2012 - 11:57
Użytkownik czaknoriis edytował ten post 05 grudzień 2012 - 16:00

Nie wiesz od czego jest opcja "zgłoś"? No pewnie, lepiej biec z tym do GM, albo pisać skargi, że źle pilnujemy tego działu. Sami wszystkiego nie wychwycimy, dlatego też można zgłaszać takie rzeczy, więc dlaczego tego nie zrobiłeś tylko się użalasz, jaki ten team CS jest zły?

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Zastanawiacie się czemu tak mało akceptacji? A dlatego, że prawie każda nie jest zgodna z regulaminem.

To się ku*wa pisze PW do autora nieregulaminowego temat. Wyjaśnia się o co chodzi.

Ale jak się dupska ruszyć nie chce to już nie mój problem.

Nie wiesz od czego jest opcja "zgłoś"? No pewnie, lepiej biec z tym do GM, albo pisać skargi, że źle pilnujemy tego działu. Sami wszystkiego nie wychwycimy, dlatego też można zgłaszać takie rzeczy, więc dlaczego tego nie zrobiłeś tylko się użalasz, jaki ten team CS jest zły?

Nie jest moim obowiązkiem aby takie tematy zgłaszać(Prędzej już waszemu "kidowi"). Za to Twoim jest aby takie tematy sprawdzać co jakiś czas, chyba taka jest rola moderatora ?

Opublikowano

To się ku*wa pisze PW do autora nieregulaminowego temat. Wyjaśnia się o co chodzi.

Ale jak się dupska ruszyć nie chce to już nie mój problem.

A czy to mój problem, że ludzie nie czytają regulaminów? To oni się reklamują, nie ja. Już to widzę, jak ty byś codziennie pisał do około 20 osób że założyło temat niezgodny z regulaminem hahahhaha xD . Moim zadaniem jest zaakceptowanie tematów napisanych poprawnie, a tego że ktoś po akceptacji zmienia treść nie da się od razu wychwycić, bo nikt nie siedzi 24/7 a ty jak widzisz to "zgłoś", a nie się napinaj że źle coś robimy.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

A czy to mój problem, że ludzie nie czytają regulaminów?

Jedną z tych osób jesteś Ty.

Już to widzę, jak ty byś codziennie pisał do około 20 osób że założyło temat niezgodny z regulaminem hahahhaha xD .

Wyobraź sobie że tak robiłem :)

Opublikowano

A czy to mój problem, że ludzie nie czytają regulaminów? To oni się reklamują, nie ja. Już to widzę, jak ty byś codziennie pisał do około 20 osób że założyło temat niezgodny z regulaminem hahahhaha xD . Moim zadaniem jest zaakceptowanie tematów napisanych poprawnie, a tego że ktoś po akceptacji zmienia treść nie da się od razu wychwycić, bo nikt nie siedzi 24/7 a ty jak widzisz to "zgłoś", a nie się napinaj że źle coś robimy.

Twoim zadaniem jest pouczanie użytkowników, a nie dawanie warnów zrozum to.

Ja też pisałem do osób i jakoś nie narzekałem.

Opublikowano

W żadnym dziale na forum poza CS nie obowiązuje jakaś aktywacja tematów. Użytkownicy mają czekać xxx dni, aż w końcu temat zostanie zaakceptowany? Poza tym jeśli ktoś będzie chciał wkleić ten reflink, to zrobi po aktywacji. Nie da się przed tym uchronić. Porównajmy bardzo tłoczny dział MC i stosunkowo spokojny dział CS'a. Skoro tam moderatorzy panują nad całym zamieszaniem, to w CS nie da się tego zrobić? Dla mnie ta aktywacja tematów, to zbędny wymysł. Jeśli moderatorzy działu nie radzą sobie z ilością publikacji, to proponuję zwiększyć rekrutacje. Z własnego doświadczenia wiem, że użytkownicy są również czujny i wszystkie nieregulaminowe tematy szybko raportują :-) .

Była tutaj również poruszona sprawa moderatora owego działu. Rzeczywiście aktywność nie jest zbyt zadowalająca. Czasami nie da się pracować na dwa fronty. Jeśli aktywność ma być mizerna tu i tam, to może należy dokonać wyboru i skupić się na jednym stanowisku. Wymagamy od członków naszego teamu pełnego zaangażowania. Zezwalamy na takie działalności, ale nie kosztem zaniedbywania MPC.

Temat zamykam. Będę wnioskował o zmienienie tego systemu akceptacji tematów. Nie unikniemy nieuniknionego, a tylko wydłużamy czas oczekiwania na pojawienie się tematu w dziale.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...