Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki program do prezentacji?

TaŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A z kąd go ściągnąć?

Ja pobierałem z 5 dni temu z chomikuj ale coś koło 300mb chyba ma więc trzeba doładować konto na chomikuj. Ale na necie napewno jest coś za darmo do pobrania
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

No właśnie niema a nie chce placic za takie cos , gosciowi z chistori zachcialo sie prezentacji pierdole go sciagne gotowca

Opublikowano

Ortografia najpierw, potem Historia.

Aż dziwne, że nie masz pakietu MS (a nie MC, kurwa) Office.

Czas najwyższy nauczyć się płacić zamiast żyć cały czas na żebraniu/kradzieży.

Trolling is a art.

Opublikowano

Dysleksja to nie wymówka. Po prostu jesteś debilem, które uważa się za polaka nie znając nawet tego chujowego języka.

Niechęć do płacenia za robotę, która nie ty wykonałeś czym wytłumaczysz? Tym, że z powodu dysleksji twoje wyniki w szkole nie pozwolą ci na nic innego jak tylko kopanie rowów na czarno?

Trolling is a art.

Opublikowano

Nie jestem debilem, chodze do gimnazjum od sredniej 4.00 do klasy z rozszezonym angielskim

Opublikowano

Nie jestem debilem, chodze do gimnazjum od sredniej 4.00 do klasy z rozszezonym angielskim

Sądzę, że lepiej z tobą nie zadzierać =]

userbarcopy.png

Opublikowano

No to przepraszam, obracania kartofli na kuchni.

Trolling is a art.

Opublikowano

Microsoft PowerPoint 2010. Zarąbisty programik :) Bardzo dużo opcji/ciekawych rozwiązań i w miare prosty i ogarnięty interfejs (tak wiem że pisze się inaczej...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...