Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] METIN2 PL HS BLOCK - NIE DZIAŁA

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem ponieważ miałem 2 konta 30 lvl na których wyexpiłem 30 lvl na bocie, miały inne blokowanie hs'a - taki jeden przez bat i innny. Konta były na osobnych emailach i i tak dostały perma ;/ a z tego co wiem to napisali mi z supportu że to hs wykrył. straciłem już 2 fmsy +9 i trzeciego nie mam zamiaru stracić .. !!! Chce wbić 30 lvl na plu mam już 22 ale nie chce mi się expić ... jak zablokować poprawnie tego <CENZURA> HSA żeby nie wysyłał logów i ja chce tylko z 7 godzin pobocić na dobicie tego 30 go ...

ps. niby m2bob blokuje a jednak nie blokuje bo użuwam dodatkowego bata który niby blokuje ale też perma dostaje ;/

Opublikowano

właśnie ten plik z batem gówno daje jak pisał kamer... 2 razy perma dostałem blokując nim.

No to przykro, mi ale na ten czas nie ma żadnej blokady HS'a.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

No bo ja mam tak że 2 dni boce potem 3 dzień i permik ... czyli jednym słowem nie poboce sobie już? A jakieś manualne techniki : P ?

Bywalec
Opublikowano

M2Bob, ma wbudowaną osłonę.

Dostałeś bana, po prostu z przypadku, pech.

Innej działającej ochrony nie ma.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak przypadek... pisząc do supportu odpisali mi że to sprawka HS'a.... Jeżeli boce to co jest przyczyną że HS widzi że niby ja jestem botem ? może dlatego że za szybko chodze... czy coś ..,d chce wbić 8 leveli i już nigdy nie bocić. To na tyle..

Opublikowano

Dobra ... z 5h bociłem i 1 raz uruchomiłem m2 boba na koncie. zablokowalem hsa i tak bociłem . Dopiero na 30 levelu wyłączyłem m2 boba i blok hsa. Czy dostane perma ?

Opublikowano

Bana już nie powinieneś dostać , ponieważ od razu po zgłoszeniu ban leci także już byś go dostał.

Bywalec
Opublikowano

Ostatnio aktualizacja poprawiła m.in. funkcjonalność wykrywania niedozwolonych oprogramowań.

Radzę wam już nie korzystać z nich.

Opublikowano

Nie dostaniesz, nie martw się ;) Staraj się uważać na to jak i w jakich okolicznościach odpalasz bota ;)

Opublikowano

TE twoje blokady logów to fucke! one w niczym nie pomagają! M2bob ma może wbudowane obejscia na hsa, ale tylko jezeli chodzi o hakowanie. W przypadku fb hackshield nie wysyła żadnych logów!!! W foldere hs jest plik o nazwie ahnrpt.exe, poczytaj troche a dowiesz się że to własnie jest problem tych ciągłych banów za fishbota.

Od soboty łowie piecioma konta, 24/24 i wciąż nie mam bana. Więc prawdopodobnie mój sposób na ominięcie hsa działa, jaki jest ten sposób?

1.w spathowanym metinie wyczysc plik o nazwie hsuserutil.txt, wyczysc go i ----> kliknij prawy ---> własciwosci ----> zabezpieczenia -----> w zabezpieczeniach ustaw, dla systemu odmów wszystkiego, oraz dla administratora i userów, potwierdz i wyjdz.

2.Teraz uruchom plik 'ahnrpt.ini' w notaniku (jest w głównym z folderów hsa.) zmien supporterEmail = [email protected] w info, oraz manual. Zapisz plik i zabespiecz przed ponowna edycją tak jak w poprzednim przypadku, ale odmów tylko dlazapis!

Teraz lajtomo mozesz łowic i hackshield niewysle powiadomienia \na adres gmow.

Opublikowano

nie, nie działa bo do m2boba trzeba czystego metka, zaktualizowanego

m2boby wypuszczą jutro prawdopodobnie swoja wersje, ktora bedzie dzialac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...